Lamia Beligan, despre tatăl ei, cu lacrimi în ochi: ”Cred că mă veghează de acolo de unde este”

Îndrăgita actriță Lamia Beligan, fiica maestrului Radu Beligan, vorbește cu lacrimi în ochi despre sentimentele pe care le are față de tatăl ei și despre felul cum îi simte prezența în cele mai tensionate momente, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Lamia Beligan se bucură de un succes enorm atât în țară cât și peste hotare cu piesa ”Vivien Leigh- ultima conferință de presă” în care interpretează personajul principal. Actrița este convinsă că succesul se datorează cumva și tatălui ei, maestrul Radu Beligan, pe care l-a simțit tot timpul alături de ea.

„Este un rol în care joc cu trupul și cu sufletul.  A apucat să vadă o reprezentație din spectacol.  M-am bucurat foarte tare că el m-a văzut și sunt sigură că a fost mândru de mine, am fost fericită că l-a văzut. Simt, da, simt că este lângă mine. Și mă gândesc la el, vorbesc cu el. Cred că mă veghează de acolo de unde este. Tot răsunetul și succesul acestui spectacol simt cuiva că i se datorează și lui”, mărturisește Lamia Beligan, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Actorul Radu Beligan, în vârstă de 97 de ani, a murit, miercuri, 20 iulie 2016, în urma unui stop cardio-respirator. El a fost înmormântat pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu.

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce a încetat din viaţă pe 20 iulie 2016, la 97 de ani, Radu Beligan a lăsat un mare gol nu numai în teatrul românesc, dar şi în viaţa membrilor familiei sale. Acum, bunurile lăsate moştenire trebuie împărţite între copiii actorului şi Mona Radu, femeia care l-a îngrijit în ultimii ani de viaţă.

  • O pată de pământ de 1,40 metri pe 2,20 metri, în Cimitirul-muzeu Bellu, lângă locurile de veci ale interpretei de muzică folk Tatiana Stepa şi ale actorilor Ion Lucian şi Emil Hossu. Este locul în care va fi înmormântat mâine, 23 iulie, Radu Beligan, cel mai galonat actor român. În zadar Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional şi Lamia Beligan, fiica marelui dispărut au încercat ieri să găsească o soluţie mai bună, în inima Aleii Actorilor.

  • Maestrul Radu Beligan, a cărui inimă a încetat să mai bată pe 20 iulie 2016, a avut trei soţii şi patru copii. Click! a aflat însă că altcineva, din afara familiei, l-a îngrijit ca pe un tată, în ultimii lui 10 ani de viaţă. Numele ”eroinei”: Mona Radu (41 de ani), o scriitoare de succes care îl adora pe artist încă din copilărie.

  • raluca beligan

    Fiica lui Radu Beligan a dezvăluit cum s-au scurs ultimele zile din vața marelui actor. Internat în stare gravă vineri, 15 iulie, Radu Beligan a murit cinci zile mai târziu, vegheat de copii până în ultima clipă. Epuizat, actorul și-a rugat fiicele să-l lase să moară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1