La ziua Oanei Roman s-a jucat mai ceva ca la nuntă. A dat mega chef: tort de patru etaje, hore şi sârbe

oana-roman-si-mihai-mitoseru

oana roman şi mitoşeru
Oana Roman şi MIhai Mitoşeru sunt buni prieteni

Oana Roman a aniversat 43 de ani şi s-a întrecut pe sine.” E cea mai mare petrecere a mea de până acum”, a spus mezina lui Petre Roman, care a organizat o petrecere fastuoasă, ce putea rivaliza cu o nuntă, la unul din saloanele de lux deţinute de Cristi Borcea.

Cei aproape 100 de invitaţi, toată crema showbizului, s-au ghiftuit cu delicatese culinare, scoici, creveţi, bebecuţ la protap, tortul sărbătoritei având nu mai putin de 4 etaje.

oana-roman-tort-aniversare

oana roman taie tortul
Oana Roman a avut un tort aniversare cu patru etaje

De la petrecere nu au lipsit Oana şi Viorel Lis, Mihai Mitoşeru( prietenul din clasa întâi al Oanei), Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu,Vica Blochina, Andreea Tonciu, Romica Ţociu, Deea şi Dinu Maxer, Adriana Bahmuţeanu şi Cristina Spătar.

invitati-oana roman

invitati zi de nastere oana roman
Viorel Lis şi Oana Lis s-au numărat printre invitaţi

Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, lila, creată special pentru aceasta ocazie de designerul Victoria Sava, Oana a fost atracţia petrecerii, a dansat pe sârbele cântate de Florin Vasilică şi grupul Telormanul şi s-a prins în horă cot la cot cu invitaţii. Soţul Marius Elisei şi mama ei, Mioara Roman, au fost cei care au ajutat-o pe Oana o zi întreagă să pună la punct toate detaliile mega petrecerii.

adelina-pestritu

adelina pestritu
Adelina Pestriţu s-a distrat alături de logodnicul său,Virgil, la ziua Oanei

«Au intrat cu bocancii în viaţa noastră dupa Revoluţie»


Oana a aniversat şi 20 de ani de carieră, iar pe un ecran uriaş a rulat filmul vieţii ei de până acum. “Am 43 de ani, dar eu ma simt tot ca la 20. Am trecut prin multe. Pe mine Revoluţia m-a schimbat total. Nu înţelegeam mare lucru atunci. Eram adolescentă. S-a intrat cu bocancii în viaţa noastră atunci. Cel mai fericit moment al vieţii mele a fost când s-a nacut fetiţa mea, Izabela. Tot atunci era să şi mor la operaţie”, a povestit Oana pentru Click.ro. Din păcate, marele absent al petrecerii a fost chiar tatăl ei, fostul premier Petre Roman.

Loading...

Citește și