La ce post tv a fost angajată bruneta care s-a mutat în vila fostului soţ al Cristinei Spătar

larisa_un_show.jpg

larisa tanasoiu un show pacatos
Larisa Tănăsoiu la tv în urmă cu 7 ani
foto: captură video

Nu iese fum fără foc şi iată că zvonurile potrivit cărora fostul soţ al Cristinei Spătar se iubea cu o brunetă focoasă încă din timpul căsniciei încep să prindă contur. Omul de afaceri ar fi înlocuit-o pe solistă cu Larisa, o tânără sexy, care deja s-ar fi mutat în vila din Crevedia. Presupusa iubită a fostului partener al cântăreţei nu este deloc străină de lumea sclipitoare a showbizului şi nici de cea a televiziunii, în trecut fiind o prezenţă constantă la una dintre emisiuniile cu audienţă de la Antena 1.

Cine este Larisa Tănăsoiu

Există viaţă după divorţ, iar fostul soţ al Cristinei Spătar demonstrează pe zi ce trece acest lucru. În vila omului de afaceri şi-a făcut simţită prezenţa o nouă femeie, alta decât Cristina Spătar, care până acum locuia liniştită la Crevedia. Aşa cum Click! deja a anunţat, Cristina Spătar este istorie în viaţa afaceristului, dar şi în casa lui. Ea ar fi fost somată să plece din vila în care locuiseră în ultima perioadă, inclusiv după separarea lor legală din vara lui 2016, chiar de fostul ei soţ înainte de Sărbători.

larisa_tanasoiu.jpg

larisa tanasoiu
Larisa Tănăsoiu se afişa cu Alin Ionescu din 2016, când el era căsătorit
Foto: arhivă personală

 

Motivul ar fi Larisa, o brunetă cu care afaceristul s-a mai afişat şi în trecut. El a plimbat-o în vara lui 2016 pe noua lui presupusă iubită cu şalupa la Snagov.

Ce spunea fostul soţ al Cristinei Spătar despre Larisa    

Pe atunci el nu a recunoscut însă nimic, dar acum nu mai există loc de interpretări. "Faptul că ies la restaurat nu înseamnă că înşel. Eu apar într-o poză pe o barcă cu mai mulţi oameni şi este o fată. Se scrie că este o relaţie a mea... Nu mă interesează, nu am cum să fiu afectat. Mai spune lumea că eu sunt omul negru. Nu mă interesează acest subiect. Am mai fost filmat. Eram singur şi râdeam. Un om care e în momente de genul ăsta, el cu el, e mai supărat, eu nu sunt. Sunt ok psihic, sunt bine. Dacă alegerea ei este să meargă mai departe şi îi face bine în carieră, este problema ei. Eu nu-mi doresc să apar, dar ea vrea.  Orice apariţie a noastră împreună înseamnă apariţii în presă. Eu încerc să ies fără ea. Viaţa mea acum este 50 la sută schimbată pentru că consider că mai sunt şi eu important. Până acum un an şi jumătate eu nu am existat. Şi familia m-a dezamăgit. Pornind de la Cristina şi familia mea, ea a făcut multe greşeli. I le explic şi eu, şi alţii. E greu să le înţeleagă când eşti setat că tu ai dreptate. Comportamentul nostru şi reacţia noastră la anumite greşeli sunt mai grave decât greşeala în sine. Asta este problema", mărturisea fostul partener al solistei în 2016.

larisa_capatos.jpg

larisa tanasoiu un show pacatos
Larisa Tănăsoiu, în 2012 la "Un show păcătos"
foto: captură video

Dar iată că trei ani mai târziu, Larisa se pozează fără restricţii în vila lui şi arată tuturor imaginile. Dacă bruneta care i-a luat locul Cristinei Spătar în inima şi casa omului de afaceri, vi se pare cunoscută, cel mai probabil aţi văzut-o la televizor. În trecut, Larisa Tănăsoiu a fost asistentă tv la "Un  show păcătos", emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1. 

Presupusa iubită a ex-partenerului Cristinei Spătar, curtată intens şi de Speak

larisa_costum_de_baie.jpg

larisa tanasoiu costum de baie
Larisa Tănăsoiu, în costum de baie la "Un show păcătos"
foto: captură video

 

Nu este de mirare că bărbatul căruia Cristina Spătar i-a dăruit doi copii a fost vrăjit de frumuseţea Larisei. Bruneta, căreia i se mai spune şi "Regina Instagramului", este model şi îşi etalează ori de câte ori are ocazia atuu-rile fizice. În trecut, Larisa i-a picat cu tronc şi lui Speak, fostul iubit al Adeliniei Pestriţu. Cei doi ar fi fost surprinşi într-un club de fiţe din Bucureşti, acolo unde şi-ar fi aruncat priviri intense, ar fi dansat şi ar fi râs, dar la final Speak nu ar fi convins-o pe brunetă să plece cu el.

 

Citeşte şi:

În ce afacere a intrat Cristina Spătar ca să se întreţină după divorţ

Cristina Spătar, după divorțul de Alin Ionescu: «Încă îl iubesc pe fostul meu soț»

 

Loading...

Citește și

  • Problemele cu legea pe care Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, le are încă o mai afectează pe cântăreață. Vineri, aceasta a mers la DNA, unde a fost informată că i s-a pus secehestru pe un imobil pe care îl deține cu fostul ei partener de viață cu care are doi copii.

  • Artista şi-a pierdut mama din cauza cancerului în urmă cu 21 de ani, însă a găsit mângâiere şi sprijin în braţele fostei soacre. Deşi acum doi ani a divorţat de afaceristul Alin Ionescu (41 de ani), Cristina Spătar (46 de ani) îşi petrece în continuare sărbătorile alături de mama lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1