La 77 de ani, Gheorghe Zamfir umblă doar în blană de vizon de 2.000 de euro

5-actu-1-3col.jpg

Gheorghe Zamfir, alături de soţia lui, Nicoleta Beca, şi de designerul Adina Buzatu
Fotografii: Click!/ Arhiva personală

Gheorghe Zamfir nu iese din casă decât îmbrăcat în costume de calitate şi cu pălării cu boruri largi, ţinută care îi conferă un aer misterios. Deunăzi, artistul a făcut furori şi cu haina neagră, de vizon, pe care a purtat-o cu mândrie, ca un boier.

Gheorghe Zamfir arată impecabil, la cei 77 de ani ai săi. S-a născut în Găeşti, judeţul Dâmboviţa, şi tot acolo s-a şi retras de câţiva ani, după ce a colindat întreaga lume cu spectacolele sale la nai. I se spune, pe bună dreptate, ”Regele naiului”, însă şi titulatura de ”Rege al eleganţei” i se potriveşte de minune, căci orice apariţie a sa în public te lasă fără suflare. Iată însă că, în recenta vacanţă la Vatican, acesta a purtat şi o superbă haină de blană de vizon. 

5-actu-2-1col.jpg

În urmă cu câţiva ani, Zamfir făcea furori cu o altă haină de blană

Deşi în România bărbaţii preferă mai degrabă cojoacele, am aflat de la un designer că el este în pas cu moda: ”Blănurile bărbăteşti s-au mai purtat şi în 1980, era o  nebunie, mai ales în Franţa. Probabil că Gheorghe Zamfir o are de atunci, căci nu pare nouă. Pare din vizon, mai ales gulerul, iar preţul ei actual este de aproximativ 2.000 €. Ştie însă să o poarte, arată ca un boier. Oricum, este unul dintre cei mai eleganţi artişti din România, se vede că a locuit la Paris, unde s-a dat mereu ora exactă în materie de modă”.

Gheorghe Zamfir a fost însoţit la Vatican şi de partenera lui de viaţă, Nicoleta Beca, mai tinerică decât el cu 44 de ani. Artistul nu a prea avut noroc în dragoste, dar nici pe plan financiar. Averea de milioane de euro s-a risipit, în urma necazurilor cu Fiscul Francez, dar şi cu fosta soţie, Marie Noelle, cu care a fost căsătorit în perioada 1994-2015: “Am pierdut tot. Mi-au rămas naiul şi tradiţiile”, spunea el, cu resemnare, într-un interviu. 

 

 

Loading...