La 20 de ani, Nicole Cherry are deja două operații estetice

14-vedete-2.jpg

Acum, solista arată impecabil

Solista Nicole Cherry (20 de ani), care a cunoscut celebritatea în 2013, cu piesa “Memories”, s-a transformat într-o domnişoară tare frumoasă. Ca adolescentă, ea a fost complexată de nasul ei proeminent, coroiat, care îi dădea o alură aspră a feţei.

A fost sfătuită să apeleze la un medic estetician, iar după ce a  devenit majoră, aceasta a apelat la intervenţie. Rezultul: un nas mai frumos care îi dă o alură mai caldă. Iată că, acum, după ce a prins curaj, Nicole a ales să îşi modeleze şi guşa de care nu a scăpat nici după ce a slăbit. Mignona artistă trebuia să îşi prelucreze toate pozele pentru că era nemulţumită de această parte mai proeminentă.

Acum nu va mai fi nevoită să facă asta. Ea a apelat la o procedură simplă, o soluţie injectabilă, menită în a înlătura grăsimea de sub bărbie. „Nu eram mulţumită de guşa pe care o aveam, aşa că, auzind de curând de această procedură, am decis să apelez la Dr. Gabriel Mazilu, mai ales că nu doare, iar efectul este unul imediat şi wow!”, a spus Nicole Cherry. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1