Ea l-a vindecat pe Ion Dichiseanu după despărțirea de marea iubire

simona-56515151151.jpg

simona, sara, dichiseanu, iubire
Simona Florescu, femeia care i-a fost soție timp de 22 de ani l-a cucerit când era o adolescentă

A iubit-o cu patimă şi a suferit enorm când s-a despărţit de faimoasa actriţă Sara Montiel. Ion Dichiseanu şi-a găsit consolarea în braţele Simonei Florescu, femeia care l-a făcut tată şi în care a găsit aceleaşi trăsături cu ale divei spaniole, după cum povesteşte în cartea „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”.

Cu siguranţă cartea  scrisă de Ion Dichiseanu (82 de ani) va înregistra un mare succes, iar relaţia pe care maestrul a avut-o la jumătatea anilor ’60 cu Sara Montiel ar putea fi scenariul unui film.

Sara Montiel i-a rămas în permanență în suflet

sara-892621126262.jpg

simona, sara, dichiseanu, iubire
Sara Montiel. Actrița spaniolă a fost marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Ochii ei pătrunzători, formele voluptuoase și zâmbetul de înger au cucerit bărbați din întreaga lume, inclusiv regi și prinți

 

Vineri, pe 8 aprilie, se împlinesc trei ani de când diva spaniolă a încetat din viaţă, iar maestrul şi-a dorit ca gândurile pe care le-a aşternut, în cele 189 de pagini, să-i fie dedicate regretatei artiste. Povestea cu Sara nu a avut un deznodământ fericit, iar maestrul a suferit după ce s-au despărţit şi a încercat să o găsească pe celebra spaniolă în alte femei. 

A cunoscut-o pe Simona la un concurs muzical

simona_florescu.jpg

simona florescu
Simona Florescu (47 de ani)
foto: captură video

 

Minunea s-a întâmplat când a cunoscut-o pe Simona Florescu (47 de ani). Ea avea 19 ani neîmpliniţi şi l-a întâlnit pe Dichi pe vremea când ea era colaboratoare la "Constantin Tănase" şi se organizase un spectacol grandios pe stadionul din Galaţi cu toată "floarea cea vestită" de la vremea aceea. ”Mă atrăgeau cele care, printr-un element particular al fizionomiei, printr-un gest, printr-o anumită atitudine, îmi aminteau de ea (Sara Montiel). În 1986, când m-am căsătorit cu Simona, nu am realizat imediat acest lucru. Într-un moment de relaxare, când eram doar eu cu mine însumi, mi-am dat  seama că Simona avea ceva care îmi aducea aminte de Sara. Nu-mi dau seama foarte bine ce, poate tenul, poate ceva din atitudine... Era un sentiment care stârnea nişte şoapte, nişte tresăriri uşoare, ca fâlfâitul aripilor unui fluture ce abia-ţi atinge obrazul..”, scrie Dichi în cartea sa.

La fel ca şi Sara, Simona e o femeie frumoasă, împărtăşeşte aceeaşi dragoste pentru muzică, se coafa şi era la fel de elegantă ca şi diva spaniolă. Dovada cea mai mare de iubire pentru Ion Dichiseanu a fost faptul că Simona l-a făcut tată. Cu Sara nu s-ar fi putut bucura niciodată de acest privilegiu, pentru că  avea trompele înfundate, după cum povesteşte în volumul apărut la editura Polirom, pe care îl va lansa duminică, la Librăria Humanitas, din Cişmigiu.

A fost căsătorit 22 de ani cu Simona 

dichi-2-5615155151.jpg

simona, sara, dichiseanu, iubire
Dichi, alături de fosta soție și de fiica lor, Ioana

 

La vârsta de 51 de ani, Ion Dichiseanu a întâlnit-o pe cea care urma să-i devină soție, la un concurs de muzică ușoară, din Galați. Pe-atunci, Simona Florescu avea 17 ani, iar Dichiseanu s-a îndrăgostit de ea și a cerut-o imediat de soție, deși era logodit cu altă femeie. Nimic nu i-a împiedicat să se iubească, iar în 1987, Simona a adus-o pe lume pe fiica lor Ioana Georgiana. După 22 de ani de relație, Dichiseanu și Florescu au divorțat, și nici unul dintre ei nu s-a mai recăsătorit. Au rămas în relații civilizate, iar peste cinci luni urmează să devină bunici.

Loading...

Citește și

  • Un an le-a luat prietenilor să-l convingă pe Ion Dichiseanu să scrie o carte despre viaţa sa şi tot atât a mai durat până ca el să-şi aştearnă gândurile în 189 de pagini. În volumul “Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel”, actorul face dezvăluiri pe cât de neaşteptate, pe atât de savuroase. Click! te invită în universul secret al şarmantului Dichi.

  • ioana dichiseanu divort Ilias Makou

    Se îndoapă cu mâncare, dar paradoxal, nu pune niciun gram pe ea! Ioana Dichiseanu, fiica maestrului Ion Dichiseanu, arată trăsnet cu câteva mici trucuri, la îndemâna oricui. Fata celebrului actora povestit la ce a renunţat ca să rămâna la silueta din adolescenţă, dar şi ce şi-a adăugat în meniu ca să nu ducă lipsă de vitamine şi minerale.

  • Veste mare: Ioana, fiica maestrului Ion Dichiseanu (82 de ani), este însărcinată. Aflată în primul trimestru de sarcină, Ioana (29 de ani) a declarat pentru Click! că se simte foarte bine, că are o sarcină uşoară, fără greţuri sau pofte.

  • E mare crai la 81 de ani. În timp ce alţii ies din casă doar până la farmacie, Ion Dichiseanu are iubită cu 30 de ani mai tânără. Blondina l-a însoţit sâmbătă (30 mai) pe marele actor ca să-şi primească steaua pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1