Kira, fiica lui Gică Hagi, predă cursuri de actorie pentru copii

kira_hagi.jpg

kira hagi
Kira Hagi predă cursuri de actorie
Foto: arhivă personală

Actrița Kira Hagi, fiica Regelui fotbalului românesc, va susține un curs de actorie pentru copii la DallesGO, una dintre cele mai cunoscute platforme de cursuri interactive din România. La doar 23 de ani, Kira Hagi are deja o experiență de peste 10 ani că actriță.

Kira Hagi a început să joace pe scenele de teatru din București, sub coordonarea lui Filip Ristovski. După un curs de teatru la Cambridge, un rol într-un film de mediu metraj și câteva piese cu ecouri excepționale de la presă de specialitate, fiica celebrului fotbalist a ales să învețe actoria peste Ocean, la New York Film Academy din L.A., unde a terminat în printre primii cei mai buni studenți din Universitate.

Kira Hagi face a urmat cursurile de actorie de a 12 ani 

“Am descoperit că sunt atrasă de artă de când eram foarte mică. Și cam pe la 12 ani am început din proprie inițiativă să fac cursuri opționale de actorie. La 16 ani jucasem deja în patru piese pe scenele teatrelor din București, primeam rolul principal înr-un film drăguț pentru tineri și la 19 ani primeam o bursă la New York Film Academy, care avea Universitatea în L.A., lângă Universal Studio și îl avea pe Al Pacino în board. Am jucat în filme studențești, am făcut și un scurt metraj care a primit un premiu local pentru regie și interpretare, iar acum lucrez la câteva proiecte în țară și printre toate acestea mă pregătesc să îi cunosc pe mini cursanțîi DallesGO!”, a mărturisit Kira Hagi. 

Astfel, începând cu luna noiembrie, copiii cu vârste cuprinse între 10-13 ani,  care iubesc arta și își doresc să devnina actori, sunt așteptați la cursurile de actorie. 

 

Citeşte şi:

 

Kira, fiica lui Gică Hagi, filmată în pușcărie

Așa tată, așa copii! Cum au dat lovitura fiul și fiica lui Hagi

Loading...

Citește și

  • kira hagi fiica gheorghe hagi

    Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit în cadrul emisiunii „În fața ta”, de la Digi24, drama prin care a trecut familia sa în perioada neagră a comunismului. Nimeni nu a știut până acum că străbunicul actriței a fost închis în lagărul din Aiud, bunicul din partea mamei a muncit la canal, iar unul dintre unchi a trecut prin ororile „Experimentului Pitești”.

  • gheorghe hagi kira hagi

    În familia lui Gheorghe Hagi lucrurile se petrec la superlativ, iar același lucru îl putem spune și despre prestația Kirei Hagi, fiica fostului mare fotbalist, în pelicula “Între chin și amin”. Tânăra face un rol senzațional în filmul regizat de Toma Enache, și care a avut premiera de gală marți, 1 octombrie, la Cinema Pro. În prezența părinților, Kira ne-a acordat la cald un interviu despre viața și cariera ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1