Kim Kardashian de România cutreieră Roma cu iubitul luptător! Cine i-a "furat" inima

francisca.jpg

francisca kim kardashian de romania
Francisca este deseori comparată cu Kim Kardashian
Foto: arhivă personală

Cine ar fi crezut că mignona Francisa, bruneta cu forme sexy, cunoscută în showbiz pentru asemănarea ei cu celebra Kim Kardashian, are un iubit total opusul ei din punct de vedere fizic! Cântăreaţa se iubeşte cu un luptător MMA, înalt şi masiv. Cei doi se distrează de câteva zile la Roma, acolo unde artista este în perfectă siguranţă la braţul lui.

Puţini sunt cei care se încumetă să întoarcă privirea după sexy Francisa şi acum ştim şi de ce! Cântăreaţa, despre care s-a spus că este sosia celebrei Kim Kardashian, are un iubit luptător care nu o scapă nicio secundă din priviri. Cei doi se află de câteva zile în vacanţă la Roma, unde au luat pulsul oraşului, mergând foarte mult de jos. Îndrăgostiţii le-au trimis prietenilor imagini din escapada lor romantică în care apar în ipostaze foarte tandre.

bogdan_si_francisca.jpg

bogdan latescu francisca
Francisca şi iubitul ei luptător se află la Roma
Foto: arhivă personală

Francisa şi Bogdan Lăţescu se cunosc de şase ani, însă până acum nimeni nu a ştiut cum arată iubitul focoasei artiste din Botoşani. În timp ce tânărul se ocupă să-şi facă adversarii KO, Francisca trage din greu pentru a-şi "merita" titlul de Kim Kardashian de România şi pentru a-şi consolida cariera muzicală. Ea a recurs în această primăvară la două operaţii estetice. Şi-a făcut liposucţie şi mărire de sâni cu grăsime proprie şi s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.   

Loading...

Citește și

  • După ce a participat la emisiunea „X-Factor” de la Antena 1, Francisca (22 de ani) a început o carieră solo de succes. Tânăra care este mereu ocupată cu concerte, înregistrări şi repetiţii, de multe ori uită să mănânce.

  • Francisca, Kim Kardashian de Romania, silicoane, operatii estetice

    Şi-a dorit forme voluptuoase, o talie de viespe şi un posterior mai proeminent decât cel al vedetei de peste hotare, cu care e adesea comparată. Francisca, focoasă artista din Botoşani ce seamnă izbitor cu Kim Kardashian, a recurs la două operaţii estetice, liposucţie şi mărire de sâni cu grăsime proprie. Pentru aceste două intervenţii, eaa apelat la celebrul doctor al vedetelor, Călin Doboş.