Kanal D intră în lupta pentru audiențe cu un nou serial de comedie

45375682_481328959055777_3611536691890592501_n.jpg

„3 chestii” este proiectul indraznet al unor tineri ieseni plini de umor, ce a demarat in 2016 si a starnit interesul a milioane de urmaritori pe Youtube
Foto Instagram

Kanal D pregătește pentru grila de toamnă un serial de comedie și a semnat pentru realizarea acestui proiect cu trupa „3 chestii”, umoriști care au generat un adevărat fenomen în mediul online. Kanal D s-a impus de-a lungul timpului ca un trendsetter în materie de formate TV, iar pentru această toamna își păstrează obiceiul de a surprinde, translatând și adaptând viziunea din sfera online (Youtube) în televiziune, elaborând un mix între două medii care se potențează reciproc.

 

„3 chestii” este proiectul îndrăzneț al unor tineri ieșeni plini de umor, ce a demarat în 2016 și a stârnit interesul a milioane de urmăritori pe Youtube.  Petronel Gabriel Gongeanu și Iulian Mehedinț au dat naștere proiectului ale cărui personaje memorabile au devenit virale.

Petronel și Iulian își gândesc scenariile și creează personajele, cu un accent moldovenesc inconfundabil. Se inspiră din întâmplări ale vieții de zi cu zi, sunt foarte atrași de suprinzatoarea natură umană, de tipologii, atmosferă rurală și de autenticitate. De asemenea, „3 chestii” transformă subiecte care țîn primele pagini ale ziarelor în adevărate șarje umoristice.

Printre cele mai apreciate clipuri „3 chestii”  se numără: „Cauciucurile de iarnă” (7.200.000 de vizualizări pe Youtube), „Atunci când îl iei pe Mitică la ocazie” ( 6.000.000 de vizualizări pe Youtube) sau episodul „Romică Colegu: Urmărirea” (5.100.000 pe Youtube).  

Echipa „3 chestii” este alcătuită din oameni plini de creativitate și pasiune pentru ceea ce fac:  Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinț, Radu Țibulca, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriță, Aida Ioana Cojocariu și Bogdan Burțila. 
 

  

Loading...