Kamara îşi tratează fiul bolnav în Turcia cu banii de la «Ferma»

14_9.jpg

Kamara, alături de micuţul Leon (4 ani)

Ghedi Kamara (43 de ani), solistul din trupa Alb Negru, suferă enorm că fiul său, Leon (4 ani), are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu paralizie cerebrală. După ce a ieşit din concursul ”Ferma- Un nou început”, unde a avut un onorariu de mii de euro, el ne-a povestit despre concurs, carieră muzicală, dar şi despre micuţul Leon.

Click!: Ai ieşit de curând din ”Ferma”. Credeai că vei rezista atât? 

Kamara: Am venit să câştig premiul de 50.000 de euro pentru Leon. Având acest scop, nu mă surprinde că am rezistat atât de mult. Aş fi putut mai mult, dar a venit surpriza cu duelul de fermier şef cu eliminare.  

Ce ţi-a lipsit de acasă cel mai mult? 

Copiii mei, Leon şi Stephanie. Doar că Leon, fiind mai mic şi având nevoi speciale, sunt mai apropiat de el. Apoi prietenii, muzica (am revenit cu multă inspiraţie) şi fotbalul (joc atât în Liga 4 la C.S Măgurele cu şanse să promovăm în Liga 3, dar şi în Naţionala Artiştilor Fotbalişti cu care suntem Campioni Mondiali en Titre). 

Leon va urma un anume tratament?

Va continua terapiile pe care le face, dar pentru a merge are nevoie de o serie de intervenţii. Primele două vor fi în Turcia. Şi în funcţie de rezultate vom ştii în ce direcţie ne îndreptăm cu alte intervenţii, în Germania sau în America. Facem tot ce se poate pentru a îl pune pe micuţul nostru pe picioare. Sunt costuri mari, dar şi rezultate pe măsură.

Cu ce foşti concurenţi vei păstra legătura?

Bandiţii mei, gaşca noastră din Cocioabă. Dar şi cu câţiva dintre concurenţii din ”Ferma”.

Puţini ştiu că eşti strănepotul regretatei actriţe Maria Filotti...

Pentru mine e o onoare să fac parte dintr-o familie aşa de frumoasă şi cu renume. Bunică mea, Ştefania Ignat, a fost balerină la Opera Română, Bunicul meu, Victor Ionescu, a fost actor la ”Bulandra” şi la ”Nottara”, dar şi de film.

14_8.jpg

Solistul a trecut cu brio numeroase probe, însă recent a fost eliminat

 

Şi tu ai jucat în seriale, ai fost şi jurnalist.... 

Am absolvit Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării Universitatea Bucureşti în 2002. Şi am profesat o vreme, am făcut Jurnalism în paralel cu muzica. Anul acesta va apărea un scurtmetraj care poartă amprenta regizorului francez Karim Bel Kacem, dar şi un film de lungmetraj “See you soon”, un film în care am jucat alături de Liam McIntyre (actorul principal din seria Spartacus). Un film în care mai joacă şi celebrul Harvey Keitel.

A slăbit la show 10 kilograme

Te cunoşteai cu cei din emisiune?

Mă ştiam cu Vali Bărbulescu, cu Otilia, cu Claudia (de când era mică şi la fel de creaţă), cu Geanina, cu Jorge, cu Moro (am fost la multe din galele lui să-l susţin), cu Brigitte, cu Zmărăndescu (care a venit pe parcurs, care mi-a fost antrenor şi cu care mă ştiam de 15 ani). De aici apropierea care a părut suspectă pentru unii. 

Cât ai slăbit în concurs?

Aproape 10 kilograme. Am scăzut mult şi în masa musculară. Am mâncat carne de vreo 6 ori. Şi au fost săptămâni la rând cu grâu de la găini, cu urme de bucurii lăsate de şoricei. Am mâncat de vreo 3 ori şi mi s-a făcut foarte rău.

Pe plan muzical ce mai pregăteşti? 

Urmează o serie de colaborări pe plan muzical, dar şi o nouă piesă cu «Alb Negru», care anul acesta împlineşte 15 ani. Probabil suntem trupa de băieţi cea mai longevivă cu activitate neîntreruptă. Avem 5 albume de studio şi zeci de piese lansate de-a lungul anilor. Facem muzică din suflet pentru suflete.

Cristina Bălan a câştigat 100.000 de euro la «Vocea României», pentru gemenii ei

14_3.jpg

A obținut marele premiu la concursul de la PRO TV, în 2015

 

Cristina Bălan (38 de ani), fosta solistă a trupei Impact, și-a dorit enorm să câștige premiul de 100.000 de euro, la „Vocea României” (PRO TV), ediția din 2015, iar visul i s-a împlinit. Vedeta intenționa ca, din banii primiți, să construiască un centru pentru copiii suferinzi de Sindromul Down (n.r.-prezența unui anumit grad de dificultate de învăţare), boală de care suferă și gemenii ei, Toma și Matei (5 ani), însă a renunțat, din cauza birocrației.

14_4.jpg

Cristina, alături de soț și de fiii ei, Toma și Matei

 

Solista și soțul ei, Gabriel Bălan, și-au construit o casă în comuna Vidra, lângă Bucureşti: “Ne-am construit <<cuibul>>, o casă unde să locuim aşa cum ne place, cu grădină, curte, multă verdeaţă, cum merită copiii noştri. Nefiind în oraş, e mai multă linişte, ceea ce mă ajută şi la creativitate. În rest, am mai investit în muzică, aşa cum e firesc”, a povestit Cristina Bălan într-un interviu.  

 

Loading...

Citește și

  • kamara si fiul lui

    Solistul trupei „Alb Negru”, Ghedi Kamara, a intrat în reality-show-ul „Ferma” (PRO TV) cu gândul de a câştiga marele premiu de 50.000 de euro și a rezolva astfel un mare regret legat de fiul lui. Kamara vrea să folosească acești bani pentru a-i plăti fiului, Leon Akim (4 ani), tratamentul care să îl ajute să meargă din nou. Înainte de a intra în „Fermă”, artistul a spus pentru Click.ro ce ar dori să schimbe la viaţa lui.

  • La „Ferma”, concurenții nu au putut să țină legătura cu cei de acasă decât prin intermediul scrisorilor. Dacă unii au profitat de ocazie să le transmită gândurile și sentimentele acumulate pe parcursul conpetiției iubiților sau cu părinților, Kamara s-a gândit imediat la fiul lui, Leon, iar când a momentul scrisorilor a venit, acesta a așternut pe hârtie câteva rânduri emoționante pentru micuțul lui, care este bolnav.