Julie Mayaya, dezvăluiri despre nunta cu iubitul manager. Cum a pierdut inelul de logodnă

julie-mayaya-iubit-mihai-chirvase1_3.jpg

julie mayaya
Julie Mayaya și Mihai Chirvase
foto: arhivă personală

Julie Mayaya este o artistă complexă. De când a câștigat trofeul “Vocea României” în 2012, Julie Mayaya s-a remarcat prin diverse proiecte profesionale. Dar și pe plan personal îi merge de minune.

Artista de 34 de ani trăiește o frumoasă  poveste de dragoste cu managerul său și este extrem de fericită și împlinită. Chiar dacă cei doi iubiți nu vor să dea detalii exacte despre povestea lor, atunci când vine vorba de nuntă, Julie e de părere că iubirea poate exista și fără acte.

 "Eu și iubitul meu suntem impreună de câțiva ani, nu am zis niciodată în presă de câți și nu o să o  facem nici acum, pentru că nu ne place să-i numărăm. Treaba cu căsătoria nu am privit-o niciodată ca pe o necesitate. Cred că există iubire și fără acel act, care să-mi spună mie că relația noastră e validă. Relația dintre doi oameni e frumoasă (sau nu), iar asta depinde doar de cei doi. Dacă va fi să ne căsătorim, nu aș vrea să avem o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți, cu fast și cu sute de invitați. Va fi, probabil, o petrecere între prieteni pe malul mării", mărturisește Julie pentru Click!. Am mai întrebat-o pe artistă ce o atrage la iubitul ei, iar Julie nu a stat prea mult pe gânduri: "De la bun început mi-a plăcut la el faptul că a avut răbdare cu mine, și-a luat timp să mă cunoască, să mă înțeleagă si se facă înțeles. A fost atent la fiecare detaliu și încă mai este. Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult este relația strânsă și frumoasă pe care o are cu fiul lui. Puțini bărbați reușesc asta".

julie-mayaya-iubit-mihai-chirvase_2.jpg

julie mayaya
Julie și Mihai și-ar dori o nuntă simplă
foto: arhivă personală

În vara lui 2018, Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie. Cântăreața nu a reușit să vadă inelul și să se bucure prea mult de el, pentru că acesta s-a pierdut imediat. "Cererea a avut loc în vara anului 2018 și a fost una specială, emoționantă și chiar cu peripeții. S-a întâmplat în vacanță, când făceam parasailing deasupra Mării Egee. Inelul a căzut, din păcate, în apă, așa că am decis să mai aștept o cerere în care inelul să ajungă la mine", a povestit Julie Mayaya amuzată de situație.

Julie Mayaya ''o aduce'' pe Tina Turner în România, într-un proiect de suflet

După ce ani de zile a fost comparată cu Tina datorită vocii sale, dar și a energiei de care dă dovadă, Julie a hotărât că acum este momentul să ofere publicului din România experiența Tina Turner.

julie-mayaya.jpg

Julie Mayaya este sosia Tinei Turner
Julie Mayaya este sosia Tinei Turner
foto: Anatol Strună

La 20 de ani de când Tina Turner a primit titlul de "regina rock'n'roll", titlu oferit de celebra publicație Rolling Stones, Julie Mayaya pregătește un spectacol tribute celei mai iubite artiste rock: PROUD MARY - A spectacular Tina Turner tribute show. 

Julie Mayaya este cunoscută publicului din România prin prisma câștigării titlului Vocea României în 2012. De atunci, Julie se ocupă doar de muzică, concertând atât la evenimente publice, cât și la evenimente private, în toamna anului trecut lansându-și primul EP din carieră. 

Citește și:

Julie Mayaya: «Nu-mi pasă de banii de la Vocea României, voi dona o parte din ei»

Cine se află în spatele concurenților de la «Vocea României». Au un rol decisiv

 

 

Loading...

Citește și

  • Julie Mayaya, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului ”Vocea României” (PRO TV), a reușit, cu multă ambiție, dietă, și exerciții fizice, să dea jos mai bine de 15 kg și e tare mândră de performanță: ”Am renunțat la zahăr și la prăjeli. Mănânc mult mai sănătos acum, consum multe legume”, ne-a spus vedeta.

  • Ai fost o surpriză mare pentru mine. Şi pentru alţii. Până la finală. Eu îl vedeam în câştigător pe Vizi Imre. Sau, mai bine spus, îl vedeam un învins.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1