Jos pălăria! Vedetele cu suflet mare ajută spitalele cu donaţii impresionante

În lupta cu virusul ucigaş, vedetele s-au mobilizat impecabil! Andreea Berecleanu, Andreea Marin, Valentina Pelinel sau Andra sunt doar câteva dintre personajele care s-au implicat în ajutorarea medicilor şi a spitalelor. Bani, aparatură medicală, alimente sau echipamente profesionale sunt doar câteva dintre donaţiile făcute în perioada aceasta.

Andreea Berecleanu şi soţul ei, medicul Constantin Stan, au donat ieri către spitalul Moineşti aparatură medicală completă pentru primul dintre cele trei paturi de terapie intensivă ale spitalului din Moineşti. Echipamentele au fost trimise din clinicile Cronos Med Bacău (Clinica Medical Service) şi Bucureşti. Ventilator Dräger, aparat de anestezie şi oxigenator, pompă cu injectomat, aparat de monitorizare a pacientului. „Îi mulţumesc doctorului Stan pentru gest. Avem personal pregătit pentru ca salonul să funcţioneze. Fac un apel către toţi prietenii acestui spital să ne ajute să utilăm întreg salonul”, spune prof. univ. dr. Adrian Cotîrleţ, directorul unităţii sanitare.  

untitled-1.jpg

Andreea Berecleanu şi soţul ei, medicul Constantin Stan, au donai ieri către spitalul Moineşti aparatură medicală

O altă vedetă tv care a reuşit să strângă o sumă colosală din donaţii este Andreea Marin. "Zâna"  a strâns peste 600.000 de euro în doar câteva zile! "Mă bucur că acest prim pas a început cu dreptul, aveam emoţii. Este mai uşor să convingi oamenii care nu au mari posibilităţi să pună umărul, dar iată că aceste companii au fost sensibilizate şi am reuşit împreună”, a declarat Andreea Marin. Produse necesare au fost aduse la punctul de colectare a municipiului Bucureşti, Arena Naţională. "Sunt destinate mai multor categorii, persoanelor din carantină, din izolare, autoizolare care au nevoie de sprijin, precum vârstnicii, oamenii cu dizabilităţi, bolnavii. Sunt peste un milion de litri de apă plată , 1,7 produse de igienă, igienă corporală, kimono de unică folosinţă, papuci, alte lucuri care ţin de igiena personală. Lactate, ceaiuri produse de carne premium, fără e uri, proaspete făcute cu o zi înainte, cafea, torturi”, a explicat Andreea Marin pe pagina ei de Facebook. 

Cristi Borcea a urmat exemplul naşului său Gigi Becali şi a donat  la rândul său suma de 100.000 de euro. "Dragii noştri, fiţi solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale şi cu sprijinul financiar al companiilor unde acţionează, a iniţiat procedura legală de donaţie către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiţi către spitale începând de azi şi până la sfârşitul lunii viitoare", a anunţat Valentina Pelinel, pe Facebook. 

Cântăreaţa Andra şi soţul Cătălin Măruţă au făcut o donaţie de 20.000 de euro, sumă ce va ajunge la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. ”Matei Balş” din Bucureşti. Cei doi au dorit să nu vorbească despre binele pe care l-au făcut de-a lungul timpului, artista si prezentatorul Pro Tv implicându-se în mai multe acţiuni caritabile, însă şi-au dorit de fiecare dată discreţie.  

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1