Jojo a ținut un jurnal pentru copiii ei în Asia Express

_2018_11_08_day_14_asia_express_2_dof9356_diana_oros.jpg

Jojo a ținut un jurnal la Asia Express pentru a le arăta copiilor prin ce experiențe a trecut

Jojo a plecat de acasă cu gândul că Asia Express va fi experiența vieții ei și a vrut de la început să nu uite nimic din ce se întâmplă acolo. Acesta este motivul pentru care actrița a ținut un jurnal încă din prima zi când a pornit pe Drumul Elefantului.

Mai presus de orice, vedeta și-a dorit ca toată această poveste să ajungă și la copiii ei, aceștia să afle toate peripețiile prin care părinții lor au trecut la capătul lumii.

Jojo a ținut un jurnal în Asia Express

Jojo a ținut să păstreze un jurnal pe timpul filmărilor Asia Express pentru a le arăta copiilor săi pentru a-i ține la curent cu toate aventurile ei.

„Este un jurnal în care am scris cum am simțit noi fiecare experiență trăită cu localnicii și unul cu altul zi de zi, departe de țară și de copii. În aceste pagini descriu parcursul spiritual al calătoriei noastre, care a fost primul nostru gând atunci când am pornit spre India. Mă bucur că Achim îl va citi, mai ales că este la vârsta potrivită pentru asta. El e foarte pasionat de jurnale în această perioadă. Tocmai a terminat de citit seria «Jurnalul unui puști». Sunt convinsă că va fi extrem de încântat să citească despre peripețiile noastre în Asia Express în paginile jurnalului meu”, a declarat Jojo.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, va începe în această primăvară la Antena 1. Nouă  perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka și India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Lupta dintre vedete se dă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanță la nivel personal.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1