Jojo și-a botezat fetița în mare secret

2-col-jojo-fetita.jpg

Micuța Zora va împlini 5 luni pe 10 iunie

La o săptămână după ce au fost naşi de cununie pentru Octavian şi Oana Strunilă, Paul Ipate (32 de ani) şi Cătălina Jojo Grama (36 de ani) au avut un eveniment important de celebrat.

Duminică, 28 mai, cei doi actori au botezat-o în secret pe fiica lor, Zora, născută pe 10 ianuarie. Și, deși au făcut totul în mare taină, Paul și Jojo au fost dați de gol de un prieten, pe rețelele sociale. „Azi o sărbătorim pe Zora! Weekend frumos tuturor!”, a scris solistul Andrei Lăzăroiu pe contul său de Instagram, menționându-l și pe tăticul Ipate.

Click! a aflat că Jojo a ales pentru petrecere un restaurant cochet din Băneasa, iar pentru cei 30 de copii prezenți, vedeta a amenajat un candy-bar de poveste. 

iantu.jpg

virgil iantu
Virgil Ianțu a fost invitat la petrecere. Tăticul Paul Ipate a ales un sacou verzui
Foto: Mihai Ionescu

strunila.jpg

strunila
Octavian Strunilă a fost cununat de Jojo și Paul
Foto: Mihai Ionescu

bobonete.jpg

mihai bobonete
Mihai Bobonete este și el de-al casei
Foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și

  • Tot mai multe cupluri de vedete sunt convinse prin contracte bănoase să-şi “vândă” şi în reclame povestea de dragoste. Cel mai recent exemplu îi are în prim plan pe solista Andreea Bălan şi pe actorul George Burcea, care promovează împreună o firmă de ceasuri.

  • octavian strunila, nunta, popa raspopit, plaja, oana botez, jojo, Paul Ipate, Bobonete

    După nouă ani de relaţie, Octavian Strunilă şi Oana Botez s-au căsătorit weekendul acesta. Întrucât şi-au dorit ca evenimentul să aibă loc la malul mării, nici un preot nu a acceptat să-i cunune, aşa că actorul a apelat la serviciile unui răspopit. Artistul nu a purtat costum de ginere, ci pantaloni şi cămaşă din in.

  • miting, proteste, vedete, piata victoriei, guvern, manifestatii

    Actriţa şi cântăreaţa care a devenit mamă pentru a doua oară pe 10 ianuarie se întoarce la muncă alături de foştii ei colegi. Jojo, alias Cătălina Grama, şi-a încărcat bateriile şi revine în faţa fanilor.

  • paul ipate jojo

    Actorul Paul Ipate a trăi marți, 10 ianuarie, cele mai mari emoții. Fiica sa, Zora Maria, rodul iubirii cu Jojo, a venit pe lume perfect sănătoasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1