Jojo, momente paranormale cu fluturii care îi apar de nicaieri iubitului Ipate

jojo-si-paul-ipate

jojo si paul ipate participa impreuna la emisiuna asia express
Jojo şi Paul formează o echipă în cadrul emisiunii Asia Express
Foto: Antena 1

Paul Ipate, care a plecat în urmă cu câteva zile în India, la “Asia Express”, nu e străin de reality-showuri, după ce acum 2 ani a participat la “Ferma Vedetelor”, show pe care l-a şi câştigat. De data aceasta, actorul a plecat cu iubita lui, Cătălina Grama Jojo, care ne-a făcut câteva dezvăluiri emoţionante despre momentele paranormale pe care le trăieşte alături de iubitul ei.

Fenomen straniu şi greu de explicat în finala de la „Ferma vedetelor”, din 2016. Unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi, Paul Ipate, pare să fi primit un semn divin: un misterios fluture alb şi-a găsit refugiu pe mâna lui. Şi nu a fost prima oară, căci totul a început la înmormântarea tatălui actorului, în urmă cu 10 ani! 

paul-ipate-fernma-vedetelor

un fluture alb s-a asezat pe paul ipate
Paul Ipate a vorbit, în repetate rânduri, despre semnificaţia pe care o poartă fluturele alb pentru el
Foto: Captură video

Inedit este că la fix câteva momente după apariţia fluturelui, Ipate reuşea să câştige finala de la “Ferma vedetelor” şi cei 50.000 de euro. Iată că şi Jojo, pe care am întâlnit-o recent la premiera peliculei “Pup-o, mă!”, a simţit şi a trăit această experienţă paranormală alături de iubitul ei.

“Dar e normal să se întâmple asta. Cei care au văzut scena respectivă şi cred în asta, înţeleg. Multor oameni li s-a întâmplat acest lucru. Şi eu l-a văzut, eram împreună. S-a întâmplat să-l văd în largul mării, şi în pădure, acolo unde nu aveau ce să caute fluturi. Nu apare mereu acelaşi specie de future”, ne-a spus Jojo. Iar Paul a completat spunându-ne că “iau totul cum vine, nu caut o explicaţie ştinţifică sau spirituală. Le iau aşa cum vin, cum apar şi atât. Le trăiesc, le simt şi punct. Nu stau să mă gândesc dincolo de treaba asta, pentru că nu am un răspuns concret. O iau aşa cum vine. Fluturaşul apare în diverse ocazii şi în multe situaţii”, ne-a mai spus Paul. 

Cei doi actori au multe planuri după ce se vor întoarce din India, mai ales că Jojo va apărea într-un nou serial la Antena, alături de Ştefan Bănică şi Marius Vizante. “O să mai fie piesele de teatru, o să fie în continuare proiectul de vlog, «Mami şi tati de la A la Z»”, aşteptăm să vedem ce proiecte mai apar”, ne-a mai spus Jojo.        

Loading...

Citește și

  • Fenomen straniu şi greu de explicat în „Ferma vedetelor”. Unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi, Paul Ipate, pare să fi primit un semn divin: un misterios fluture alb şi-a găsit refugiu pe mâna lui. Şi nu e prima oară. Totul a început la înmormântarea tatălui actorului, în urmă cu opt ani! Click! vă spune totul despre acest mister.

  • Mare agitaţie sâmbătă, 20 octombrie, pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Cei 18 concurenţi de la „Asia Express” au plecat spre Sri Lanka, de unde au început marea lor aventură pentru premiul de 30.000 de euro. La plecare s-a lăsat cu multe lacrimi, dar şi cu glume, din cauza unor concurenţi distraţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1