Jean Gavril și Feli, videoclip demn de cinematograf pentru piesa «Ultimul val»

jean_gavril_si_feli_4.jpg

Jean Gavril și Feli au lansat videoclipul piesei «Ultimul val»
Citeste tot despre: 

Jean Gavril, unul dintre cei mai nonconformiști artiști din România, și Feli lansează videoclipul piesei „Ultimul val” care este deja un hit la radio și în online. Peste 30 de ore de filmare, fără pauze și fără somn, 4 locații diferite în Chișinău, o echipă de producție formată din peste 20 de oameni, o Feli ridicată cu scripeții la câțiva metri înălțime, un decor de film cu lift, construit pentru videoclip într-o hală, un acvariu imens creat special pentru filmare in care au încăput 2 tone de apă sunt câteva dintre detaliile celui mai complex și complet videoclip filmat vreodată de artistul Jean Gavril.

„Toți cei care l-au văzut, mi-au spus că seamănă mai degrabă a film decât a videoclip muzical. Îi mulțumesc regizorului Român Burlaca pentru felul în care a transpus în imagini o piesă dramatică despre plecarea într-o altă lume pe care am scris-o la câteva zile după ce un prieten foarte bun și-a pierdut tatăl, fost comandant de vas.”, povestește artistul și compozitorul Jean Gavril.

Cu un scenariu scris de regizorul Român Burlaca în care Jean Gavril este personaj negativ, el însuși „ultimul val” personificat, iar Feli este victima lui, videoclipul piesei „Ultimul val” are, de la atmosfera, lumina, efecte, incadraturi, joc și mesaj, o mare încărcătură dramatică.

„Este pentru prima dată când am lucrat cu Român Burlaca. Am rămas fascinată de cât de ordonat lucrează, ce simt al umorului, dar și cum în același timp este prezent în artă lui. Acest scenariu mi-a făcut piele de găînă de când mi-a povestit Jean în mare ce vom filma, apoi ajunși la Chișînău unde s-a filmat toată povestea, am întâlnit decoruri și locații care m-au transpus direct în rol. Sunt fascinată! Consider că acest videoclip este unul din cele mai frumoase de până acum. Iubesc atunci când regizorii scot vizual greutatea și/sau sentimentele puse într-o melodie. Bravo, Român și echipa, pentru că ați trecut de oboseală celor 30 de ore treji pentru a da viață poveștii Ultimul val și vizual.” a declarat Feli după experiență trăită cu piesă „Ultimul val” pe care o consideră o capodoperă muzicală. 

Co-producție Roton și HaHaHa Production, „Ultimul val” are muzică și versurile scrise de Jean Gavrilă, Felicia Donose și Andrei Tiberiu Maria și producția muzicală realizată de Șerban Cazan și Lucian Nagy.

Loading...

Citește și

  • Jean Gavril, unul dintre cei mai nonconformiști artiști din România, lansează alături de Feli „Ultimul val”, o piesă dramatică despre plecare și gol rămas în urma pierderii cuiva drag. Inspirat de moartea tatălui unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, comandant de vas de profesie, Jean Gavril și-a pus emoțiile și trăirile față de această plecare într-o piesă încărcată de dramatism atât ca linie melodică, cât și ca versuri.

  • canta acum cu mine

    Echipa emisiunii „Cântă acum cu mine”, care va începe curând la Pro TV, a plecat în Polonia, în Varşovia, acolo unde au loc filmările. Printre cei 100 de juraţi, cu Loredana ca “lider”, se află foarte mulţi cântăreţi care au fost la „Vocea României” sau la „Românii au talent”, dar şi actori, muzicieni de renume sau cântăreţi de muzică populară.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1