Ivana Chubbuck, profa de actorie a lui Brad Pitt, se întoarce în România. Iată motivul!

mihaela_radulescu-ivana_chubbuck-monica_barladeanu_nf_7428.jpg

Ivana Chubbuck
În 2007, Ivana Chubbuck a venit în România, pentru a lansat cartea "Puterea actorului". Aici, alături de Mihaela Rădulescu şi Monica Bârlădeanu
foto: CLICK!

Ivana Chubbuck, creatoarea școlii de actorie de la Hollywood care-i poartă numele, și trainer al unora dintre cei mai cunoscuți actori, printre care se numără și Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey sau John Voight, da startul unei noi serii de cursuri de actorie și public speaking în septembrie, la București.

Metoda Ivanei Chubbuck se adresează atât actorilor, cât și celor care vor să-și dezvolte capabilitățile de prezentare și interacțiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provine acesta. Ivana Chubbuck revine la București după 5 ani de când a susținut prima oară cursurile de actorie. „The power of the actor” este tehnica de lucru cu actorii, care a făcut-o celebră la Hollywood și în lumea întreagă.

“Sunt extrem de bucuroasă și gata să mă întorc în Bucureșți. M-am îndrăgostit de această țară și de oamenii ei. Tehnica mea te ajută să-ţi folosești durerea, fricile sau insecuritățile, că să depășești orice piedică sau să câștigi ceea ce îți dorești. Majoritatea oamenilor folosesc traumele sau fricile complet autodistructiv, însă metoda mea te învață tocmai să construiești, să ajungi la cea mai bună varianta a ta. Asta este un lucru bun și pentru un personaj, dar și pentru viața fiecăruia. Abia aștept că românii să beneficieze de aceste idealuri împreună cu mine, pentru că vom face acest lucru împreună!”, declară Ivana Chubbuck.   

rome.jpeg

Ivana Chubbuck
Ivana, la cursul de actorie de la Roma

Cursul durează 3 luni (septembrie-noiembrie 2018), 50 de cursanți vor avea ocazia să lucreze intensiv cu David Lipper, asociatul Ivanei de peste 20 de ani, și el actor și pedagog al tehnicii Chubbuck: ”România are un loc special în inima mea. Bunica mea, Coca Lipper, s-a născut și a crescut la Rădăuți. Când a izbucnit războiul, a emigrat împreună cu bunicul meu în Canada. M-am născut la Montreal și acolo am și făcut studiile de actorie. În 2012, Ivana m-a rugat să vin la București să predau cursuri de actorie. A fost prima oară când am simțit cum e să fii acasă și am avut imediat o conexiune cu oamenii de aici”.

La finalul celor trei luni, David va selecta cei mai buni participanți pentru Masterclassul de două zile susținut de Ivana. “Cursul nu e dedicat exclusiv actorilor, el este un instrument de autodezvoltare pentru oricine”, povestește David Lipper.

”Acest proces te ajută să îți depășești toate fricile și anxietățile, folosindu-le tocmai în sprijinul tău. Ce e minunat la această tehnică este, că la fiecare serie de cursanți, cei care nu urmăreau o carieră în actorie, au declarat că a avut un impact major în viață lor personală sau în cea de business. Unii dintre ei erau jurnaliști sau antreprenori și și-au dorit această experiență pentru a deveni mai puternici și pentru a progresa în cariera lor”.

Unul dintre cursanții Ivanei este Alin Calbău, fondatorul Magnolia Acting Studio și organizatorul acestui curs: “Ca absolvent al Facultății de Drept, al Academiei Diplomatice și A.S.E., aveam în față o promițătoare carieră diplomatică. Dar nu era ceea ce mi-am dorit, ci un drum pe care l-am ales din dorința de a-mi mulțumi tatăl. M-am înscris în programul Ivanei și am urmat cele trei luni de cursuri cu Frantz Turner. La finalul acestora, mi-am dat seama că am nevoie în continuare de acest program, atât pentru dezvoltarea mea personală, cât și pentru a-mi recăpăta încrederea de mult pierdută. În cei trei ani pe care i-am petrecut la Hollywood, mi-am dat seama de impactul pe care programul Ivanei l-a avut asupra mea, iar dorința de a-l aduce în România a fost atât de mare, încât iată-ne la prima ediție!”. Chubbuck Technique este organizat de Magnolia Acting Studio. Mai multe detalii gasiti pe siteul http://www.magnoliastudio.ro/  şi http://www.ivanachubbuck.com.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1