Iuliana Tudor a rămas fără emisiunea «Vedeta populară»

12_iuliana.jpg

Iuliana lucrează de 20 de ani la TVR
Citeste tot despre: 

Emisiunea „Vedeta populară”, realizată şi prezentată de Iuliana Tudor (42 de ani) din anul 2017, a fost eliminată din grila TVR 1 după ce noul producător general al TVR, Alexandru Sassu, fost preşedinte al TVR (2007 - 2010), a periat grila postului public.

Chiar dacă Iuliana Tudor e de 20 de ani unul dintre brandurile TVR, se pare că vedeta a rămas pentru prima dată fără propria emisiune. Însă va continua să apară în cadrul altor programe. „Relaţia mea cu Televiziunea Română e una foarte bună. Pentru mine, TVR înseamnă «acasă». Vă invit să mă urmăriţi în fiecare duminică seară, când, conform strategiei TVR 1, sunt prezentă cu evenimente folclorice realizate alături de parteneri din ţară. De asemenea, vă invit să urmăriţi programele speciale de Paşti pe care le-am pregătit: «La masa de Paşti» şi «Lăutarii Altfel»”, a spus Iuliana Tudor. 

Loading...

Citește și

  • Iuliana Tudor, Vedeta populara, TVR, silueta, secrete, dieta, nutritie, familie

    Gazda emisiunii „Vedeta Populară”, de la TVR 1, afişează o siluetă de vis când s-a întors pe micile ecrane, cu cel de-al doilea sezon al producţiei. Am stat de vorbă cu Iuliana Tudor despre felul în care arată, despre fiul ei, dar şi despre cei care i-au fost mentori de-a lungul anilor.

  • Vedeta populara, TVR1, Iuliana Tudor, folclor, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Grigore Lese, Mircea Dinescu

    Duminică, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne dă întâlnire cu muzica populară şi cu interpreţi de folclor care îşi doresc să devină faimoşi, la emisiunea “Vedeta populară”. Prima ediţie a sezonului doi al emisiunii începe pe 29 aprilie la TVR1, iar Click! a fost în culise, a asistat la filmări şi vă oferă imagini în exclusivitate cu noua formulă a juriului.