Iuliana Marciuc a slăbit 6 kg pentru Adrian Enache

14-vedete-2.jpg

Vedeta tv are un program de tonifiere musculară

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Face parte din categoria vedetelor cu forme. Iuliana Marciuc nu a fost niciodată slabă-băţ, însă iată că acum, la vârsta de 51 de ani, vedeta TVR a simţit nevoia să scape de câteva kilograme, dar şi să-şi tonifice musculatura. Cu antrenorul ei personal, exerciţiile fizice par mai degrabă o distracţie!

Nu am văzut-o niciodată pe Iuliana Marciuc în trening, însă, miercuri, am găsit-o într-o sală de sport din  zona Aviaţiei, unde îşi făcea, cu sârguinţă, exerciţiile fizice. Iuliana vine constant aici, de vreo lună şi jumătate, şi se declară mulţumită de rezultate: “Acum mănânc de fiecare dată carne combinată cu salată  verde sau cu broccoli. Am trei mese pe zi şi două gustări, fructe, şi beau cel puţin 2 litri de apă pe zi. Mă simt super, am slăbit 6 kilograme şi am întinerit cu 8 ani. Acesta este ritmul meu biologic de acum. Mă antrenez de 3 sau de 4 ori pe săptămână şi am căpătat mai multă mobilitate. Cred că dacă mai slăbesc vreo 4 kilograme e perfect. Niciodată nu m-am antrenat atât de consecvent şi de eficient. În plus, aici, la sală, suntem o echipă”, ne-a spus Iuliana Marciuc.

14-vedete-1.jpg

Iuliana Marciuc face exerciţii fizice de trei ori pe săptămână

Dar iată că nu doar Iuliana face sport, ci şi logodnicul ei, solistul Adrian Enache. “El merge la săli de forţă, de 3 ori pe săptămână cel puţin, şi munceşte vreo 2 ore”, ne-a mai spus prezentatoarea tv.

Se apropie perioada Sărbătorilor, cu mese îmbelşugate, când uităm de diete. Cine ar putea să nu se înfrupte din delicioasele sarmale? Iuliana nu are reţineri de la bunătăţi, însă există un secret ca să nu se îngraşe. “Mănânc şi eu sarmale şi cozonac, însă nu le combin. Adică voi mânca după vreo 3 ore cozonac, nu imediat după felul principal. Niciodată să nu te ridici sătul de la masă”, ne-a mai spus Iuliana. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5