Iuliana Marciuc a lansat cartea "Destine ca-n filme". Și-a primit invitații cu gogoși, în Grădina TVR

iuliana_marciuc_si_oana_georgescu.jpg

Iuliana Marciuc și Oana Georgescu au lansat cartea "Destine ca-n filme"

La exact cinci ani de la apariţia primului volum ”Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu au lansat o nouă ediţie a cărţii cu acelaşi nume. Evenimentul a avut loc miercuri, 30 septembrie, în Grădina TVR, sub regulile pandemiei.

A fost prezentă echipa emisiunii „Destine ca-n filme”, reprezentanți ai editurii, dar şi majoritatea protagoniştilor cărţii şi ai emisiunii – vedete şi oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă deosebite: Irina Alionte, Marcello Bataglia, Adina Sima, Ioan Carmazan, Adelina Toncean, Crina Linţă, Chris Simion, Nicolai Tand, dr. Teodor Vasile, dr Marek Vâlcu, Constantin Florescu, Silviu Radu, dr. Radu Zamfir şi Ştefan Simion.

 • Iuliana Marciuc și-a așteptat invitații cu gogoși
  foto: Sever Gheorghe
 • Adrian Enache, Iuliana Marciuc și fiul lor, David
  foto: Sever Gheorghe
 • Adrian Enache
  foto: Sever Gheorghe
 • Doctorul Radu Zamfir
  foto: Sever Gheorghe
 • Evenimentul s-a desfășurat sub regulile pandemiei
  foto: Sever Gheorghe
 • Evenimentul s-a desfășurat sub regulile pandemiei
  foto: Sever Gheorghe
 • Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucureștiului de altădată, alături de Florentina Opriș
  foto: Sever Gheorghe
 • Iuliana Marciuc și Oana Georgescu
  foto: Sever Gheorghe
 • Marina Almășan
  foto: Sever Gheorghe
 • Nicolai Tand
  foto: doxologia.ro
 • Regizoarea Chris Simion
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/11

Ani de zile, poveştile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice au fost urmărite cu interes de telespectatorii TVR prin intermediul emisiunii „Destine ca-n filme”. Cele două autoare – Oana Georgescu, jurnalist şi Iuliana Marciuc, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii de succes de la TVR 2 -  au transpus, astfel, în poveşti, cele aproape 30 de subiecte fascinante selectate din seria de emisiuni de succes din perioada 2015 – 2019, cu actualizări şi noi informaţii.

Iuliana Marciuc, la „Destine ca-n filme”, de 7 ani

Iuliana Marciuc, despre noua apariţie editorială: „Ideea unui nou volum a venit firesc, pentru că emisiunea „Destine ca-n filme”, un proiect superb, început în urmă cu şapte ani, continuă să transmită poveşti de viaţă, care mai de care mai interesante şi captivante, cu eroi adevăraţi, oricând modele pentru mine şi pentru voi. Am învăţat enorm de la toţi cei pe care, de-a lungul acestor ani, i-am intervievat. Pe o parte dintre ei îi veţi reîntâlni în paginile acestei cărţi. Şi dacă la momentul transmisiei pe TVR 2 aţi ratat povestea, acum iată aveţi ocazia să o retrăiţi. Vă doresc lectură plăcută şi vă mulţumesc pentru dragostea cu care mă primiţi, de 30 de ani, în casele dumneavoastră!”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1