Iulia Vântur, petrecere în stil indian de ziua lui Salman Khan

6-7-vedete-vantur.jpg

Iulia, alături de Salman, la cheful de pomină

Starul de la Bollywood Salman Khan a împlinit joi 53 de ani, iar Iulia Vântur (38 de ani) l-a sărbătorit la o petrecere cu numeroşi invitaţi, la ferma lui din Panvel.

În ultimele zile, blonda a fost nevoită să stea izolată din cauza pojarului, dar şi-a revenit la timp pentru eveniment. Astfel că, în mult aşteptatul moment al tăierii tortului supraetajat, Iulia Vântur a stat chiar în spatele celebrului actor indian. Fosta vedetă Pro TV a renunţat să mai fie gazda reality-show-ului „Ferma” pentru a petrece mai mult timp cu Salman Khan, în India.

6-7-vedete-tort.jpg

A avut tort cu poze din filmele lui

 

Totodată, prezentatoarea şi-a făcut şi noi prieteni în ţara ei de suflet. Într-o fotografie publicată pe reţelele de socializare, Iulia Vântur apare alături de Salman Khan, familia starului şi apropiaţii lor. Petrecerea aniversară a durat până dimineaţa. Deşi nu a recunoscut niciodată în mod oficial că se iubesc, despre Iulia Vântur s-a speculat în repetate rânduri că ar fi iubita lui Salman Khan. Acesta ar fi motivul pentru care India a şi devenit de ani buni a doua ei casă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1