Iulia Vântur, despre Salman Khan: «Nu este idolul meu!»

iulia.jpg

iulia vantur brasov
Iulia Vântur a vorbit despre viaţa în India şi relaţia cu actorul Salman Khan
foto: captură video

Iulia Vântur s-a întors din Idia pentru câteva zile la Braşov. Fosta vedetă Pro tv a acceptat să prezinte festivalul Cerbul de Aur şi a vorbit despre cariera ei artistică pe care şi-a clădit-o în India, ajutată de Salman Khan, bărbatul despre care blonda nu se simte încă prea confortabil să vorbească.

În urmă cu trei luni, presa a speculat că Iulia Vântur şi Salman Khan nu mai formează un cuplu. Cei doi ar fi pus punct unei relaţii de durată, idilă pe care de altfel fosta prezentatoare Pro Tv nu a recunoscut-o niciodată. Aflată în România, la Braşov, Iulia a acordat un interviu Danei Săvuică pentru emisiunea online "E ok să fii vedetă?" în care a povestit că şi-a dorit să viziteze India, dar nu se aştepta nici ea să locuiască acolo şi să-şi clădeascî o carieră artistică.

"India evident că vine cu o fascinaţie, cred că pentru multă lume, nu doar pentru mine. În schimb, nu mi-am imaginat că voi ajunge să trăiesc acolo, sincer. A fost şi pentru mine (un şoc, n.r.), că nu m-am aşteptat ca viaţa să se aşeze aşa. Când eram mică mă uitam la Sandokan şi la Raj Kapoor. Aceste două pesonaje le cunosc din copilărie. Salman Khan nu este idolul meu. Nici măcar nu ne-am întâlnit în India. Ne-am întâlnit pe teren neutru. A fost chiar o întâmplare. Evident, că suntem ok. Iniţial, lumea m-a cunoscut prin prisma lui. (...) Eu sunt o femeie care face lucruri singură. Am demonstrat asta şi în România. Când am cântat pentru prima dată în India, live, a fost acolo (n.r. Salman Khan) şi m-a susţinut", a spus Iulia Vântur lăsând în continuare loc speculaţiilor.

 

Loading...

Citește și

  • gabriel garko

    Iulia Vântur nu este singura apariţie sexy de la Cerbul de Aur. Partenerul ei de prezentare, Gabriel Garko este un adevărat simbol în ţara lui. Italianul de 46 de ani este actor şi are un fizic de fotomodel. De altfel, imaginile cu el de pe conturile de socializare în ipostaze fierbinţi fac deliciul admiratoarelor sale. De când a urcat pe scena de la Braşov, Gabriel Garko a căştigat şi simpatia româncelor.

  • Iulia Vântur s-a întors în România pentru câteva zile, după ce a ales să se mute în India. Aceasta a fost prezentă la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre momentele petrecute peste hotare, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Salman Khan, actorul de la Bollywood care i-a furat inima.

  • De săptămâna trecută, de când a revenit în ţară, Iulia Vântur (38 de ani) se află într-o cursă contra cronometru. Va prezenta „Cerbul de Aur” de la Braşov, în zilele de 30, 31 august şi 1 septembrie, iar pentru asta se pregăteşte intens. Printre drumuri la TVR, vizite la stilişti, program de sală şi ore de vocalize, vedeta ne-a vorbit şi despre viaţa ei în India.

  • Chiar dacă este foarte ocupată cu diferite proiecte şi se află o perioadă îndelungată departe de casă, Iulia Vântru se străduieşte să îţi menţină ritualurile pe care şi le-a creat în timp. E a dezvăluit pentru Click! câteva secrete din viaţa sa.