Iulia Albu pleacă de la PRO TV. Stilista nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță

catalin-maruta-iulia-albu.png

Iulia Albu a făcut dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruță
foto: captură Youtube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vara au loc transferuri interesante în televiziune, iar vedetele se mută de la un post la altul, mai ceva ca fotbaliștii care schimbă echipele. Este și cazul Iuliei Albu, care nu va mai apărea în emisiunea "La Măruță", de la Pro TV, unde comenta ținutele vedetelor, la rubrica "Marțea Neagră".

Vara lui 2021 pare să fie una plină de noutăți în ceea ce privește transferurile din televiziuni. Una dintre vedetele Pro TV-ului care și-a făcut deja mutarea este chiar Iulia Albu, care a plecat de la emisiunea lui Cătălin Măruță, "La Măruță".

Invitată recent în podcastul "La Măruță", Iulia Albu (39 de ani) și moderatorul podacastului au povestit, printre altele, și despre faptul că vedeta nu va mai face parte din echipa de la PRO TV. Că în toamnă va există un alt proiect unde să-și ofere serviciile. În plus, fashion editorul are și multe proiecte personale, pe lângă cele din televiziuni.

Iulia Albu: "Mulțumesc pentru 4 ani frumoși"

"A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc, ProTv și întregii echipe <La Măruță> pentru 4 ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, și-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Va pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba", a scris Iulia Albu și pe Facebook.

Citește:

Iulia Albu, replică fără perdea despre Botezatu. Designerul și-a ieșit din minți: "Ești răutăcioasă în continuare"

Iulia Albu se mărită. Ce i-a cerut lui Mihai Albu e inimaginabil: «Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes»

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5