Iulia Albu o atacă pe Cristina Spătar: «Face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie intimă ieftină»

iulia_albu.jpg

Iulia Albu a criticat una dintre imaginile publicate de Cristina Spătar pe rețelele de socializare
Foto Instagram

Este cunoscut deja faptul că blogul personal al Iuliei Albu a devenit „spaima vedetelor” autohtone. Cum fashion-editorul obișnuiește să comenteze, atât pozitiv, dar cu preponderență negativ, ținute și apariții, nici Cristina Spătar nu a scăpat de ochiul critic al Iuliei. Aceasta a comentat una dintre imaginile pe care Cristina le-a publicat recent pe rețelele de socializare, susținând că nu înțelege care este motivul pentru care cineva „s-ar afișa cineva în acest fel” pe internet.

Cristinei Spătar i-a fost criticată o apariție din mediul online, și nu una publică, așa cum Iulia obișnuiește să procedeze. Deși fiecare persoană are dreptul să publice orice pe conturile personale de socializare, internetul fiind un spațiu liber, se pare că nimeni cu scapă de „lupa” prin care Iulia Albu privește adesea lumea mondenă. 

Cântăreața a publicat recent, în mediul online, o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă și destul de transparentă, de culoare neagră, care îi lăsa la vedere lenjeria intimă. Acest detaliu a fost supărător pentru Iulia, care i-a caracterizat lenjeria ca fiind „ieftină”. Cum în imaginea respectivă artista se sprijinea cu mâinile de un perete, fashion-editorul a susținut, într-un mod ironic, că aceasta „face reclamă la fototapet”. Iată modul în care Iulia Albu i-a criticat apariția Cristinei Spătar. 

cristina_spatar_instagram.jpg

Ipostaza pe care a afișat-o Cristina Spătar pe rețelele de socializare
Foto Instagram

„Cristina Spătar face reclamă ori la fototapet, ori la lenjerie ieftină, ori la altceva. Nu-mi dau seama la ce..Probabil este prea complexă imaginea pentru gusturile mele, însă cu siguranță nu o face cu succes. De ce Dumnezeu s-ar afișa cineva în acest fel pe o rețea de socializare, oricare ar fi ea..?!? Decât dacă este pe Tinder”, a afirmat Iulia Albu pe blogul personal.

Cristina Spătar, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită cu Alin Ionescu, însă cei doi au divorțat ulterior, chiar dacă din mariajul lor au rezultat doi copii, Aida și Albert.

 

 

Loading...

Citește și