Iulia Albu o atacă fără milă pe Anda Adam: «Marchează încă o apariţie dezastruoasă»

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu loveşte din nou! Victima: Anda Adam
Foto:Arhivă personală

Iulia Albu (37 de ani) este cunoscută pentru vestimentaţia extravagantă pe care o poartă, dar şi pentru comentariile acide pe care le scrie în cadrul site-ului moderat de ea. De data aceasta, Anda Adam este vedeta luată în vizorul Iuliei. Fashion editorul a comentat alegerile vestimentare pe care cântăreaţa le face şi a folosit cuvinte tăioase pentru a descrie una dintre cele mai recente fotografii încărcate de Anda Adam pe pagina personală a unei reţele de socializare.

Iulia Albu nu se teme să analizeze la rece şi folosind cuvinte tăioase alegerile vestimantare făcute de vedetele autohtone. De-a lungul timpului, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Dani Oţil sau Dorian Popa au primit critici dure de la fosta soţie a lui Mihai Albu. Andreea Antonescu a fost comparată cu o dansatoare într-un club ieftin, Andreei Bălan i-a fost recomandat să îşi angajeze un stilist, iar Dorian Popa a fost mustrat pentru decizia de a-şi lipi tatuaje false pe corp. De data aceasta, cea care a călcat strâmb, din punctul de vedere al Iuliei este Anda Adam . 

Iulia a analizat o fotografie în care apare Anda, purtând o rochie foarte scurtă, cu un decolteu generos. În plus, în picioare poartă o pereche de pantofi cu un toc ameţitor, care nu a fost deloc pe placul juratei Bravo, ai stil. Iată care au fost criticile aduse de către Iulia ţinutei alese de fosta iubită a lui Victor Slav. 

anda-adam

anda adam
Anda Adam a ales o rochie provocatoare care nu a fost pe gustul Iuliei
Foto:Arhivă personală

”Anda Adam a ales o rochie total nepotrivită atât contextului actual, 2019, cât si in viață, în general. Paietele nu sunt o greșeală, însă paietele combinate cu lycra si tulle care se vrea transparent, dar nu este, pene de struțocămilă, extensii de slabă calitate, decolteu la vedere, pantofi cu platou din lac beige, mobilier din China, tapet din Balaurul Mov, aoleu… ce spuneam? Exact! Anda marchează încă o apariție dezastruoasă demnă de un trofeu BAU. Sper totuși să nu il pună în acel decor de un prost gust grotesc”, a scris Iulia Albu, pe pagina blogului personal. 

Dorian Popa, aspru criticat de Iulia Albu

Nici Dorian Popa nu s-a putut feri de replicile Iuliei. Dacă la Dani a deranjat-o alegerea neinspirată a unei căciuli, la Dorian a remarcat dorinţa excesivă de a fi în pas cu moda indiferent de situaţie.

martea-neagra-iulia-albu-chef-scarlatescu-bendeac-dani-otil-alexandra-stan-buzdugan-03.jpeg

dani-otil
Alegerile lui Dani Oţil nu au fost apreciate de fosta soţie a lui Mihai Albu
Foto:Arhivă personală

“În categoria «câţi centimetri are brandul tău?» îi regăsim pe Alex Velea, Dorian Popa și Victor Slav, unul mai lucrat la sală decât celălalt. Dacă ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înțeleg tatuajele acelea lipite în cazul unui «băiat rău». Mai precis, arată fix ca o trufa rasă peste o mămăligă. Nu-i nimic, Dorian, lasă că recuperezi tu rapid!”, a scris Iulia Albu.

Iulia Albu, vorbe dure la adresa Mihaelei Rădulescu

Nici Mihaela Rădulescu nu a reuşit să evite vorbele acide ale Iuliei. În urmă cu două veri, ea a ales să poarte o căciulă ce ar fi fost mai potrivită sezonului rece, nu verii, iar Iulia a taxat-o dur pentru greşeala impardonabilă de stil. 

mihaela_si_felix_3.jpg

mihaela si felix
Mihaela Rădulescu a gafat atunci când a ales să poarte cizme şi căciulă în toiul verii, iar Iulia nu a iertat alegerea vestimentară
Foto:Arhivă personală

"Se spune că este foarte important să privești în aceeași direcție cu partenerul tău. Firește… metaforic vorbind. Cu toate astea, nu există nici măcar o fotografie în care Mihaela și Felix să privească în același sens. Interesant… dar nu atât de interesant precum căciula purtată de divă «a la Axinte». Nu știu ce este mai trist: faptul că ne înfofolim picioarele în cizme sau că ne acoperim capul cu căciuli vara. Firește, lucrurile ar fi stat radical diferit dacă Mihaela ar fi stat pe… o sanie!", a notat Iulia Albu pe blogul personal.

Citeşte şi:

Ce zice Iulia Albu despre rochia de mireasă a soției lui Vladimir Drăghia

Mihaela Rădulescu nu reuşeşte să-i intre deloc în graţii Iuliei Albu: "Dacă ar fi stat pe o sanie!"

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1