Iulia Albu nu renunță la «cocoșel»! A venit cu animalul pe umăr la o petrecere

iulia-albu-viva-party4.jpg

Iulia Albu și-a adus din nou cocoșul în cadrul unui eveniment
Foto: Gheorghe Chelu

O altă apariție spectaculoasă marca Iulia Albu! Vedeta și-a obișnuit deja admiratorii cu stilul său vestimentar controversat, însă de data aceasta fashion-editorul a simțit nevoia să pluseze. Iulia și-a luat și cocoșul său celebru „la plimbare”, la petrecerea revistei Viva. Iată cum s-a îmbrăcat fosta jurată de la „Bravo, ai stil”!

Iată că a venit și rândul celei care critică toate ținutele vedetelor să fie pusă „sub lupă”! Iulia Albu a bifat o apariție controversată la un eveniment monden, VIVA! Party 2019, eveniment organizat miercuri seara la Clubul Diplomatic din Capitală, iar noi nu putem să nu vorbim despre „accesoriul” fashion-bloggerului, care a atras toate privirile. Iulia și-a obișnuit admiratorii cu stilul său vestimentar deloc timid, care reușește întotdeauna să stârnească reacții, fie ele negative sau pozitive. 

iulia-albu-viva-party3.jpg

Iulia Albu a purtat o ținută în stilul ei caracteristic
Foto: Gheorghe Chelu

Iulia Albu, cu cocoșul pe umăr la un eveniment 

La petrecerea organizată de revista Viva miercuri, 22 mai, Iulia Albu a ales să poarte o rochie roșie cu inscripții colorate, folosindu-se de tușa sa extravagantă în accesorizarea acesteia. Aceasta a purtat o perucă închisă la culoare, câteva bijuterii stridente: o asociere de mărgele și coliere, însă cel mai de preț „accesoriu” a fost reprezentat de animalul de companie al vedetei, celebrul cocoș pe care l-a făcut cunoscut până la această oră, având în vedere că, de-a lungul timpului, l-a adus și în emisiuni TV, explicându-și aprecierea și iubirea față de pasărea domestică. 

Acesta a fost purtat pe umăr, simțindu-se în largul lui sub peruca vedetei. Iulia Albu nu s-a mulțumit, însă, doar cu cocoșul pe post de accesoriu, așa că și-a luat cu sine și o umbrelă, pe care a folosit-o pentru a poza în fața camerelor de luat vederi. Criticul de modă a purtat și o pereche de cizme lungi, care costă în jur de 1.000 de dolari. 

 

iulia-albu-viva-party1.jpg

Foto: Gheorghe Chelu

Printre vedetele care au participat la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală, s-au numărat Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam,  Monica Bârlădeanu , Anca Serea, Oana Roman, Oana Sârbu, Feli Donose, Bianca Drăgușanu și iubitul ei și mulți alții. 
 

Loading...

Citește și

  • iulia albu

    Iulia Albu (37 de ani) este cunoscută pentru vestimentaţia extravagantă pe care o poartă, dar şi pentru comentariile acide pe care le scrie în cadrul site-ului moderat de ea. De data aceasta, Anda Adam este vedeta luată în vizorul Iuliei. Fashion editorul a comentat alegerile vestimentare pe care cântăreaţa le face şi a folosit cuvinte tăioase pentru a descrie una dintre cele mai recente fotografii încărcate de Anda Adam pe pagina personală a unei reţele de socializare.

  • În loc să devină mai apropiați după moartea celui ce le-a fost prieten, Răzvan Ciobanu, Iulia Albu și Cătălin Botezatu se „atacă” în prezent unul pe celălalt sub diverse forme, totul începând la ceremonia de înmormântare a regretatului designer vestimentar, unde Iulia i-a cam „înțepat” pe cei prezenți prin discursul ei. Iată declarațiile!