Iulia Albu le-a atacat pe Andreea Marin și Lavinia Pîrva: «Acest look de inspirație nostalgică chelneriță»

43074533_1947240152004238_2790083228759752704_n.jpg

Iulia Albu le-a criticat pe fosta și pe actuala soție a lui Ștefan Bănică
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Iulia Albu nu s-a putut abține și le-a criticat dur pe Andreea Marin și pe Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. Fashion editorul a evaluat cele mai recente apariții ale celor două vedete, nefiind mulțumită de cum au ales să se îmbrace.

Iulia Albu a redactat un articol pe blogul personal unde a fost cam dură cu fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Comenatriile despre vestimentația actualei soții ale artistului nu au fost prea diferite. 

44279198_493907657775797_4606899362152088862_n.jpg

Andreea Marin nu i-a fost pe plac Iuliei Albu
Foto Instagram

„Când Andreea Marin nu se îmbracă precum Lavinia Pîrva, se îmbracă Lavinia Pîrva ca Andreea Marin. Dar aici nu este vorba despre cine este inspirat VS. cine este expirat. Iar exercițiile de respirație n-au fost niciodată punctul meu forte. Ajunge să vă spun atât: într-un Mortal Kombat al accesoriilor, Lavinia a câștigat detașat… mai ales că acest look de inspirație nostalgică chelneriță – Intercontinental – meets Jennifer Lopez are ceva Marin-esque' în el, plus că eu detest movul! Vorbind despre mov… nimic nu este mai nefericit decât o haină urâtă într-o măsură nepotrivită în aceeași fotografie cu o oglindă urâtă. Nu de alta, dar dacă suntem dive, să fim până la capăt.Se simte aer de nou pe plaiul Surprize-Surprize'. Până atunci… luați cu BAU și împărțiți-l frățește, fetelor. Doar sunteți obișnuite”, au fost comentariile Iuliei Albu la adresa celor două vedete.

lavinia_parva_stefan_banica.png

Lavinia Pîrva a primti aceleași reacții negative din partea Iuliei Albu
Loading...
 
 

Citește și

  • Iulia Albu a criticat dur rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu și machiajul pe care l-a avut. Iulia Albu nu s-a putut abține și a criticat dur apariția Roxanei Ciuhulescu la propria ei nuntă. Fashion Editorul a publicat un mesaj foarte dur pe blogul personal, unde nu a iertat-o deloc pe Roxana Ciuhulescu.

  • iulia-albu-despre-tinuta-simonei-halep

    Iulia Albu comentează frecvent pe blogul personal ţinutele vedetelor autohtone şi a celor internaţionale, iar nimeni nu este ferit de cuvintele tăioase ale fostei jurate Bravo, ai stil. Se întâmplă rar ca Iulia Albu să rostească laude la adresa celor care poartă diferite ţinute, însă iată că recent, fashion editorul a fost cu adevărat impresionată de îmbrăcămintea pe care a purtat-o la un eveniment monden Simona Halep, numărul unu WTA la ora actuală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1