Iulia Albu, ironică la adresa Valentinei Pelinel: «Îi voi da o conopidă!»

iulia_albu.jpg

iulia albu valentina pelinel
Iulia Albu face comentarii tăioase la adresa vedetelor şi a concurentelor de la emisiunea la care este jurată
foto: Kanal d

Valentina Pelinel nu va digera prea uşor comentariul acid făcut de Iulia Albu referitor la o ţinută pe care fostul fotomodel a purtat-o de Sărbători. Deşi fanii s-au întrecut în aprecieri, juratal nu a fost prea indulgentă cu vestimentaţia de designer a vedetei.

Iulia Albu este cea mai de temut jurată de la "Bravo, ai stil" (Kanal d) şi se pare că îşi merită de deplin titulatura. Ea a făcut comntarii tăioase după ce a anlizat ţinutele mai multor vedete de la noi. Când a ajuns la Valentina Pelinel, care a purtat o ţinută all-white cuvintele nu au fost deloc măgulitoare.  

valentina.jpg

valentina pelinel milan
Valentina Pelinel și fiul ei, Milan, de Revelion
foto: arhiva personală

"Îmi place foarte mult această imagine în alb și copilul este foarte frumos. Ținuta este foarte frumoasă, este foarte albă și contrastează foarte mult cu machiajul de vampă care mă deranjează puțin. Deși mie chiar îmi plac lucrurile extreme, adică ar fi putut să îmi placă cumva… dar nu neapărat așa. Pentru că nu găsesc o notă pe care să i-o dau Valentinei, cred că îi vom da o conopidă", a spus fashion-editorul la rebrica pe care o are în fiecare săptămână la "Wowbiz".

Iulia Albu stă pe scaunul lui Răzvan Ciobanu 

Acest sezon al emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars" vine cu mai multe noutăți, una dintre ele fiind și postura în care o regăsim pe Iulia Albu. Această va fi de partea cealaltă a mesei Juraților și le va cere argumente acestora, în momentele când vor oferi calificative fetelor. De asemenea, va avea și misiunea de a oferi sau de a retrage câte o steluța în fiecare ediție, dintre cele oferite de Jurați concurentelor.

Din fotoliul ei imperial, Iulia Albu va fi cel puțîn la fel de aprigă că până acum, atât în relația cu ceilalți Jurați, cât și cu concurentele.

„Bravo, ai stil! All Stars va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piață TV din România pentru că  aici nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult.  Această competiție nu a fost niciodată despre haine, ci despre acel ceva care face diferența între o persoană și o personalitate. Pentru fete va fi foarte dificil, pentru că avem așteptări mari de la ele, justificate prin faptul că deja au trecut prin competiție, s-au călit, au învățat foarte multe lucruri”, a declarat Iulia Albu.

loading...
Loading...

Citește și

 • Răbdarea e cuvântul cheie în relaţia dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Fotomodelul a ştiut să tacă, să aştepte, iar acum are o viaţă de prinţesă, deşi bărbatul pe care îl iubeşte se află încă după gratii. Mai mult, afaceristul i-a încredinţat iubitei şi cele mai profitabile afaceri, cea mai nouă mutare vizând hotelul Boavista, aflat în custodia Alinei Vidican.

 • Înainte de a naşte, Valentina Pelinel a declarat că se va retrage din viaţa publică şi se pare că uşor-uşor începe să se ţină de cuvânt. Fost model de renume internațional, vedeta este acum mama unui băiețel minunat și susține că noul său rol îi ocupă tot timpul. Nu doar copilul este cel care o ţine închisă în casă. Blonda mai are un motiv întemeiat pentru care a renunţat la ieşirile din lumina reflectoarelor.

 • Cu toate că mulți au conchis că lui Cristi Borcea îi plac prea mult femeile ca s-o păstreze pe Valentina Pelinel, iată că fostul acționar dinamovist este și acum îndrăgostit de frumoasa blondă și o răsfață, pe ea și pe copilul lor, chiar și de după gratii.

 • valentina pelinel

  Valentina Pelinel sărbătorește al doilea Crăciun alături de fiul ei, dar fără tatăl micuțului Milan. Vedeta a publicat o imagine tradițională de Crăciun, cu puștiul lângă bradul împodobit, iar prietenii virtuali i-au adus aminte că iubitul ei, Cristian, Borcea, e după gratii.

 • iulia albu raluca badulescu scandal platou bravo ai stil

  Inevitabilul s-a produs! Raluca Bădulescu şi Iulia Albu, ambele jurate la emisiunea "Bravo, ai stil", şi-au aruncat cuvinte grele în ediţia de luni a show-ului. Totul a pornit de la numele blondei pe care fashion-editorul l-a stâlcit. De aici şi până la o ceartă în toată regula nu a mai fost decât un pas.

 • iulia albu wowbiz masca

  Iulia Albu ştie cum atragă atenţia asupra ei şi a făcut-o şi joi seară la rubrica ei săptămânala de la "Wowbiz" într-un mod care a lăsat mută asistenţa. Fashion-editorul a apărut purtând o mască transparentă, accesorizată cu ochi şi cu o diademă de prinţesă. Îmbrăcată în roşu de sus până jos, vedeta a continuat să uimească cu o mărturisire intimă.