Iubitul Denisei Răducu, distrus de durere. Ce a ajuns să facă acesta

denisa.jpg

Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta
Denisa Răducu a murit după cinci luni de chin
foto: Facebook

În 23 iulie, Denisa Răducu își dădea ultima suflare la doar 27 de ani. După luni întregi de luptă aprigă cu cancerul, boala a răpus-o. Deodată cu dispariția ei, familia solistei a rămas neconsolată, iar iubitul acesteia, cel cu care plănuia să se căsătorească, nu-și mai găsește liniștea.

La aproape o lună de la moartea cântăreței, iubitul ei nu s-a întors la afacerile pe care le deține în Spania, ci preferă să stea aproape de familia femeii pe care a iubit-o. Surse din anturajul bărbatului au declarat pentru cei de la Cancan că Florin nu dă semne că și-ar reveni prea curând din șocul vieții sale. Ba mai mult, își petrece mare parte din timp în camera iubitei sale, plânge neîncetat și se gândește la Denisa. Acesta vrea să-i facă un bust în mărime naturală pe care să-l amplaseze la mormântul artistei.

iubit denisa manelistaZoom
Iubitul Denisei Răducu
Foto: Sever Gheorghe

 

"Stă şi plânge ore întregi acolo fiindcă el o iubeşte şi acum la nebunie! Tot ce e în jur îi aminteşte de ea! El dacă vede o floare pe marginea străzii, îşi aminteşte imediat cum o răsfăţa pe Denisa. Nu am mai văzut, niciodată, o asemnea legătură cum a fost cea dintre ei”, au mărturisit persoane care-l cunosc pe Florin pentru sursa citată.

A murit după cinci luni de chin

Solista de muzică de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului, medicii din țară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreața a cerut și ajutorul specialiștilor din Viena. A încercat mai multe tratamente chiar și  naturiste, însă nu a avut nici o șansă în fața bolii foarte agresive. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Lacrimi şi durere. O întreagă comună a plâns-o pe Denisa Răducu, marţi, când a fost înmormântată celebra solistă de manele. Din mulţime s-a remarcat un bărbat plin de tatuaje, care şi-a ascuns bine durerea. Este vorba despre logodnicul tinerei, cel care o ceruse în căsătorie şi cu care urma să facă nunta anul acesta.

  • Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta

    Nici moartea fiicei lor nu a putut să liniștească apele între Emilian Răducu și Geta Dovleac. După ce au iscat un scandal de toată frumusețea la înmormântarea Denisei Manelista, la nici o lună de la moartea cântăreței, cei doi s-au certat ca la ușa cortului la mormântul ei. Cei doi s-au înjurat și au recurs la gesturi înjositoare.

  • denisa raducu sora copilarie credinta

    Boala a fost mai puternică decât orice rugăciune în cazul Denisei Râducu. Artista s-a stins la doar 27 de ani după ce timp de cinci luni, medicii au încercat imposobilul pentru ea. Din păcate, cancerul hepatic de care suferea a fost depistat extrem de târziu şi nici faptul că era o fată credincioasă nu i-a alinat cruta suferinţă. Sora regretatei artiste a făcut declaraţii sfâşietoare despre cântăreaţa care s-a stins în urmă cu două săptămâni în localitatea natală Ştefăneşti, lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea.

  • adelina si denisa raducu

    O familie împietrită de durere a lăsat în urma ei Denisa Răducu, care în urmă cu mai bine de două săptămâni a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Solista de muzică de petrecere a murit la doar 27 de ani, părinţii şi sora ei fiind profund afectaţi de dispariţia artistei. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, Adelina Răducu, a vorbit despre cum surioara ei mai mică îşi cheltuia bănuţii strânşi la cântări, dar şi despre visurile pe care nu a mai apucat să le vadă realitate.