Iubitul Denisei de la Bambi, leit fostul soţ: "Seamănă doar la chip, nu şi la temperament"

2_col_bambi_1.jpg

Denisa Tanase iubit Mircea Branzei
Alături de iubitul ei, Mircea Brânzei, patronul unui salon de înfrumusețare
foto: arhivă personală

Denisa Tănase (30 de ani), solista trupei Bambi, zâmbește din nou, după divorțul din 2015, de medicul Cornel Brotac, despre care s-a zvonit că ar fi înșelat-o la greu. Dar iată însă că actualul iubit al solistei, Mircea Brânzei, patronul unui salon de înfrumusețare, seamănă izbitor cu ”fostul”, din punct de vedere fizic.

Chiar și ea se amuză pe seama acestei coincidențe: ”Da, multă lume îmi spune asta. Așa a fost să fie. Dar  Mircea seamănă doar la chip cu Cornel, căci are un temperament diferit. E din Ardeal, prin urmare are o fire liniștită, calmă și, în plus, este și foarte romantic. Mă ajută și la spectacole, cu ținutele, este șoferul nostru, la drum lung”, a declarat ea, pentru Click! Deși se cunosc doar de câteva luni, Denisa și Mircea s-au mutat deja împreună: ”Stăm la mine, căci sora mea, Raluca, și-a dus bagajele la iubitul ei”, a adăugat cântăreața.

denisa-tanase-bambi-cornel-brotac.jpg

Denisa Tanase Bambi Cornel Brotac
Denisa Tănase a bifat un mariaj de 4 ani cu medicul Cornel Brotac

Artista a debutat cu brio și în afaceri: ”Mă bucur că se vinde bine parfumul meu, dar și tricourile cu versuri din piesele noastre”. Denisa susține că a rămas în relații bune cu primul ei soț: ”Eu și Cornel suntem prieteni, ce a fost a fost, nu trebuie să ne purtăm ranchiună”.

Loading...

Citește și