Iubitul Brigittei Sfăt se înțelege bine cu cei doi copii ai vedetei

12-13-vedete-2-col-brigitte.jpg

Iubitul Brigittei Sfăt se înțelege bine cu copiii vedetei

Brigitte este foarte fericită de când formează un cuplu cu Cornel, noul ei iubit. Cu sigurnață el este foarte implicat în relație deoarece se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai ei. Vedeta a mărturisit că există multe diferențe între Cornel și Ilie și speră ca noul ei partener de viață să fie cel ales.

Brigitte Sfăt a mărturisit că cei doi copii ai săi au o relație foarte bună cu Cornel, noul ei iubit. El este foarte apropiat de ei, iar fiul Brigittei Sfăt îi cere sfaturi des atunci când are nevoie să vorbească cu cineva. Mai mult, vedeta a explicat pentru viva.ro că fiul ei nu ar fi putut discuta lucruri mai delicate cu Ilie Năstase, pentru că între ei este o diferență prea mare de vârstă. Atât fiul, cât și fiica vedetei sunt încântați de prezența lui Cornel în viețile lor, Sarah merge des la masă cu noul iubit al mamei lor.

'Copiii mei îl cunosc de pe vremea când era asociat. Mai ales fetița mea mă vizita mereu după școală. Mai stătea cu el, mergea să mănânce cu el. S-au întâmplat lucrurile așa încet. Ne-am petrecut mai mult cu copiii. Băiatul meu a simt foarte mult lipsa unei persoane cu care să vorbească. Diferența dintre el și Ilie era foarte mare, erau unele întrebări pe care i le-ar fi pus, dar îi era rușine. Cred că a primit multe răspunsuri. Eu sunt mamă, nu îmi pune mie foarte multe întrebări. Fetița mea la început a fost așa… dar e ok. A înțeles că nu mă voi mai împăca niciodată cu tatăl ei. Cornel e foarte bun și foarte calm. Cornel îi descarcă filme, o ajută, îi cumpără unicorni.',a declarat Brigitte Sfăt pentru VIVA!.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1