Iubita lui Syda se transformă în Elena Băsescu. Le deosebești?

new_picture_2.jpg

Elena Basescu, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, divort, relatie, asemanare
Maria Grigoriu, iubita lui Syda, este unu la unu cu EBa
foto: Instagram

A trecut un an şi patru luni de când cuplul Elena Băsescu – Bogdan Ionescu a anunţat că divorţează, iar acum protagoniști își văd de viață separat, dar și de copiii pe care îi au împreună. Culmea, Syda și-a găsit o iubită după chipul și asemănarea Elenei.

Superba Maria Grigoriu (28 de ani), de profesie fotomodel, are multe în comun cu fosta soție a iubitului ei, nimeni alta decât Elena Băsescu (37 de ani). Amândouă sunt obsedate de sala de sport, unde petrec mai mult timp decât la coafor, dar sunt pasionate și de modă, de vacanțe și de accesorii scumpe. Tânăra Maria, cu care Bogdan Ionescu (38 de ani), alias Syda, și-a refăcut viața după divorțul de Eba, a trecut recent prin niște transformări care ne bagă în ceață.

elena-basescu-a-recunoscut-s-a-gandit-la-divort-cu-multe-luni-inainte-413804.jpg

Elena Basescu, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, divort, relatie, asemanare
Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți 4 ani
foto: arhivă personală

Asta pentru că bretonul des, culoarea părului, machiajul nude și buzele accentuate o fac să semene leit cu mezina fostului președinte Traian Băsescu. Dacă privești fotografiile, nu știi care-i una, care-i cealaltă. În weekend, Maria și Syda au fost la munte, s-au cazat la un complex de lux din Poiana Brașov și s-au bucurat de zăpadă și de sporturile de pe pârtie. Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat în septembrie 2016, după 4 ani de căsnicie. Ei au împreună doi copii, Sofia Anais (4 ani şi 5 luni) şi Traian junior, care pe 31 ianuarie va împlini 3 ani.

maria1.jpg

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți 4 ani
Maria Grigoriu
foto: Instagram

2-3col-elena-basescu-sot-copil.jpg

Elena Basescu, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, divort, relatie, asemanare
Elena Băsescu a lansat moda bretonului des
Loading...
 
 

Citește și

  • Acuzat de infidelitate când a divorţat de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu se iubeşte acum cu un fotomodel cu forme perfecte, Maria Grigoriu. Tânăra a acceptat să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor.

  • syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie

    La aproape 10 luni de la anunţul divorţului, Bogdan Ionescu, alias Syda, pare că nici nu mai ştie cine este Elena Băsescu. Fostul soţ al brunetei nu a stat prea mult să plângă după mariajul de patru ani eşuat cu mezina fostului şef de stat şi şi-a refăcut în timp record viaţa sentimentală. Cea după care i s-au aprins călcâiele este Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în cercurile mondene, cu care se distrează acum în Capri.