Îşi caută disperat altă casă, după ce a pierdut apartamentul de lux

12-13-vedete-foto-1-6-col.jpg

Marcel Toader s-a întâlnit cu un bărbat, în zona Dorobanţi, unde a scos la vânzare un apartament

Vremurile în care se lăfăia în lux ca un prinţ sunt de domeniul trecutului, pentru omul de afaceri Marcel Toader (55 de ani), devenit celebru datorită relaţiilor amoroase cu femei superbe din show-biz. Rămas singur, după divorţul de solista Maria Constantin, acesta a pierdut, în instanţă, şi apartamentul de lux din strada Brezoianu. El refuzase să plătească res­tanţele şi penalizările la întreţinere, în valoare de aproape 40.000 de lei.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus, anul trecut, executarea silită din locuinţa de pe strada Brezoianu, însă celebrul om de afaceri nu s-a clintit din loc, deşi avea la dispoziţie 30 de zile să părăsească imobilul pierdut în instanţă. Contactat de reporterii Click!, Sorin Stan, administratorul blocului în care Marcel Toader locuieşte, de mai bine de 15 ani, ne-a spus: “De vânzarea casei se ocupă lichidatorul, nicidecum domnul Marcel Toader, întrucât nu îi mai aparţine acest imobil. După cum se ştie, firma lui a fost executată silit, iar acesta este singurul bun care îi mai aparţine şi care va fi vândut pentru acoperirea datoriilor pe care le are. Cât despre domnul Toader, el încă mai locuieşte în acest apartament, deşi nu ar mai fi trebuit să îl lăsăm. Însă este un gest de umanitate. Cu siguranţă nu va mai sta mult pe aici”.

13-vedete-marcel-4.jpg

Marcel a trăit ca un prinţ în casa din zona Brezoianu

12-13-vedete-foto-3-2-col-bloc.jpg

Acesta este apartamentul pe care Marcel l-ar fi vizionat zilele acesta

Iată că zilele trecute, Marcel Toader a fost surprins de fotoreporterii Click!, în zona Dorobanţi, în timp ce se întâlnea cu un bărbat, cel mai probabil un agent imobiliar. Cei doi au intrat într-un bloc în care fusese scos la vânzare un apartament. Marcel nu a dorit să ne vorbească despre mutarea lui, însă, înainte de procesul în care a pierdut agoniseala de o viaţă, el a povestit despre problemele financiare: “Voi fi executat silit, iar acest apartament va fi vândut la licitaţie. Am datorii de peste 35.000 de lei, dintre care jumătate din bani înseamnă penalităţi. Nu am vrut să mai achit aceşti bani, pentru că eu am făcut nişte lucruri în această casă, care nu mi-au fost recunoscute. În ultimii trei ani tot ce am câştigat eu am investit în fosta soţie. Asta înseamnă haine, videoclipuri, albume. Uneori mergeam şi la evenimente degeaba, cu banii scoşi din buzunar. Promovarea costă! Maria nu s-a gândit vreodată cât costă întreţinerea sau telefonul. Aici era un fel de hotel California. Ea venea doar să mănânce şi să doarmă aici”, a spus el, la Antena 1. 

Fostele soţii susţin că el le-ar fi «jumulit» de bani! 

Anamaria Ferenţ a precizat că l-a împrumutat pe Marcel Toader cu 21.000 de euro, bani pe care nu i-ar mai fi văzut înapoi. Apoi, el a bifat o relaţie-fulger cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni, Marian Ghenu. Gurile-rele spuneau că afaceristul ar fi dorit să obţină o bucată de pământ de la tata-socru. Marcel şi Diana au divorţat după doar o lună. Iar Gabriela Cristea l-a acuzat pe Marcel, în 2013, că i-au dispărut din cont 400.000 de euro, bani pe  care acesta îi investise, păgubos, într-un Aqua Parc. Dar şi Maria Constantin le povestea prietenilor că Marcel nu aduce nici un ban în casă, iar fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea a precizat, pentru wowbiz.ro:  ”Marcel avea încă de pe atunci afacerea cu piscinele. Mi-a propus să intru şi eu cu o sumă de bani, dar am refuzat”. 

Loading...

Citește și

  • maria constantin platou star chef

    Mărturisiri surprinzătoare făcute de cântăreaţa de folclor, Maria Constantin. Dacă până acum se ştia că Marcel Toader, fostul ei soţ de care s-a despărţit cu scandal, a fost cel care i-a deschis mai multe uşi în carieră, solista de muzică populară spune că o cu totul altă persoană poate să-şi asume aceste merite şi nicidecum fostul ei partener de viaţă.

  • foto

    Mama Mariei Constantin a ajuns la urgenţă după ce a început să se simtă extrem de rău. Carmen Constantin a fost transportată la spital la scurt timp după ce a însoţit-o pe fiica sa la judecătoria sectorului 5, unde a avut loc pe 21 noiembrie prima înfăţişare în procesul de divorţ. Tensiunea şi emoţiile negative i-au provocat o stare generală de rău, iar medicii i-au acordat îngrijirile medicale corespunzătoare. Maria Constantin a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care transmite un mesaj clar celor care o denigrează.

  • Marcel Toader a fost somat să părăsească apartamentul în care locuiește, în urma unor probleme financiare cu care se confrută în prezent afaceristul. Se vehiculează faptul că apartamentul va fi în curând scos la vânzare de asociația de locatari. Iată motivele!

  • Marcel Toader are la activ multe divorțuri dar încă nu se dezminte! Afacersitul trece de la cucerire la cucerire, așteptând mereu următoarea femeie care să-i pună inima pe jar. Se pare că nici ultimul divorț „cu scandal” de Maria Constantin nu l-a mai temperat pe Marcel Toader, acesta cochetând de atunci cu câteva domnișoare, iar acum, afaceristul a recunoscut că este din nou într-o relație serioasă.