Irinuca, distracţie cu mami, în SUA, Irinel, cu iubita, la Izvorani

i12-n-1-45col.jpg

Irina, fericită că şi-a revăzut mama, după 7 luni
Citeste tot despre: 

Ca într-un parc de distracţii. Aşa se simte Irina Columbeanu în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor, care nu mai conteneşte să o răsfeţe. Copila a călătorit singură şi va reveni la Bucureşti abia pe 1 septembrie. În tot acest timp, Irinel are companie aleasă: iubita lui sexy, Oana Cojocaru, în vârstă de 21 de ani.

Foştii soţi Monica Gabor (30 de ani) şi Irinel Columbeanu au revenit la sentimente mai bune, iar acum singura lor preocupare comună este să o facă fericită pe fiica lor, Irina. În vara lui 2016, Irinel Columbeanu (60 de ani) avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu, a lui Mr. Pink, poate fi un cămin perfect pentru copila lui.

i22-n-4-2col-150.jpg

Irinel şi Oana, iubita lui, în vila de la Izvorani

Vizita Irinucăi s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, iar micuţa în vârstă de 11 ani ni l-a prezentat pe reţelele sociale pe fratele ei vitreg, băiatul lui Mr. Pink dintr-o relaţie anterioară. Iată că acum Irinuca se află pentru a treia oară în SUA, unde a zburat singură (cu însoţitor de la compania aeriană), semn că părinţii au încredere maximă în ea.

Şi, de cum a păşit pe pământ american, Irinuca a fost luată în primire de mama ei şi de prietenii acesteia, care au dat start-ul distracţiei. Fiica lui Irinel povesteşte pe vlog peripeţiile ei din Malibu şi radiază de fericire.

i32-n-2-25col.jpg

Micuţa s-a relaxat pe celebra Venice Beach, din California

A făcut baie în ocean, la celebra plajă Venice, din California, s-a jucat într-un parc de distracţii, a făcut cumpărături, a primit hăinuţe cu unicorni şi pisici, preferatele ei, a mers la cinema, la restaurante, dar la fel de bine se simte şi acasă, în vila de 3,5 milioane de dolari a lui Mr. Pink, unde nu-i lipseşte nimic. De altfel, aceasta ar putea să-i devină şi ei cămin în viitorul apropiat, căci Irinel şi Monica iau în calcul mutarea definitivă a copilei în SUA.

i42-n-3-25col.jpg

Mama şi fiica, bălăceală la piscină

“În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei”, declara Irinel pentru Click!
Iată că acum afaceristul nu a mai rămas singur în vila lui imensă, de la Izvorani, căci o are alături de frumoasa Oana Cojocaru (21), fotomodelul cu care are o relaţie de la finele lunii aprilie. Bruneta se simte foarte bine cu noua ei viaţă luxoasă, iar Irinel ştie cum să o răsfeţe: o plimbă cu barca, pe lacul Snagov, o duce la petreceri exclusiviste şi o însoţeşte la evenimente de modă şi la şedinţe foto.

Irina se înţelege de minune cu Mr. Pink

Irinel şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, la Izvorani, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. Un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Irina, însă în 2011 familia s-a destrămat cu un divorţ răsunător. Iri şi Moni s-au luptat pentru custodia Irinei, iar afaceristul a avut câştig de cauză. Din 2012, Moni şi-a refăcut viaţa în SUA, cu un potent afacerist chinez, pe nume Poe Qui Ying Wangsuo (Mr. Pink), care i-a oferit o viaţă de prinţesă.

i52-n-5-2col-caseta.jpg

Mr. Pink, fiul lui, Irina şi Monica. O familie fericită

“Irina îl numeşte pe Pink «daddy», deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate”, povestea Moni într-un interviu pentru revista “OK!”.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1