Irinel şi Monica sunt dărâmaţi. Ce problemă de sănătate are fiica lor

irina-columbeanu-monica-gabor-impreuna-fiica-irina.jpg

irinel columbeanu irina monica gabor
Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, împreună pentru binele fiicei lor
foto: CLICK!

Bucuria vacanţei de vară a fost umbrită de o veste nefericită în fostul cuplu Monica Gabor-Irinel Columbeanu. Este vorba despre o problemă medicală a fiicei lor, Irina, pentru care cei doi părinți s-au alarmat și pentru care caută soluția cea mai bună. Irina a fost diagnosticată cu salazion, un chist care a apărut la nivelul ochiului stâng.

După zece luni în care a încercat să ascundă problema cu care se confruntă fiica sa, iată că Monica Gabor (30 de ani) a decis să nu mai țină secret, mai ales că totul a devenit din ce în ce mai vizibil. În octombrie anul trecut, Irina a întâmpinat probleme la ochiul stâng, după ce la nivelul pleoapei i-au apărut mici chisturi. Deseori, în comentariile filmuleţelor postate pe canalul ei de Youtube, Irina era întrebată de fani ce are la ochi, roşeaţa şi inflamaţia fiind foarte vizibile. Tocmai de aceea, Monica a decis să ofere detalii despre problema prin care trece fiica ei, diagnosticată cu salazion (formaţiuni chisticetumorale benigne, de mici dimensiuni, situate pe marginea pleoapelor).

irina-columbeanu-salazion-ochi_2.jpg

Irinuca se află în vacanţă, în SUA, până pe 1 septembrie
foto: arhivă personală

”Bună, dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi, legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017, atât eu, cât și tatăl ei, am tot încercat să îi găsim un tratament care să o vindece de această afecțiune. Din păcate, nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România, care să îi îndepărteze chisturile. Dorim să vă spunem și vouă prin ce trecem și să vă rugăm din suflet, dacă aveți informații despre un doctor foarte bun, care ar putea să o opereze pe fetița noastră de salazion, scrieți-ne fie la comentarii, fie dați-ne mesaje în privat. Vă mulțumim că vă pasă! Vă rog distribuiți!”, a scris Monica pe Facebook.

irina-columbeanu-salazion-ochi_1.jpg

irina columbeanu
Irinuca nu îşi ascunde problema de la ochi
foto: arhivă personală

Dacă la început a fost sceptic în a oferi declarații, Irinel a lăsat deoparte rușinea și a distribuit şi el mesajul fostei soții. Imediat, afaceristul a primit de la prieteni o mulţime de recomandări de doctori sau clinici private din străinătate, însă le-a răspuns tututor că au decis ca operaţia Irinucăi să aibă loc la Los Angeles. ”E o problemă pe care nu voiam să o discut în presă, pentru a nu-i crea neplăceri Irinei”, a declarat Irinel, pentru Click!

20402564_l.jpg

salazion
formaţiuni chisticetumorale benigne, de mici dimensiuni, situate pe marginea pleoapelor
foto: 123.rf

Monica Pop: “Un medic bun și un tratament corect sunt rezolvarea”

Celebrul medic oftalmolog Monica Pop îi sfătuiește pe părinți să nu se alarmeze, întrucât problema fiicei lor are rezolvare. ”Este o problemă banală. Milioane de oameni se confruntă cu șalaziomul. Un medic bun și un tratament corect sunt rezoolvarea”, ne-a spus medicul oftalmolog Monica Pop.

i52-n-5-2col-caseta.jpg

Mr. Pink, fiul lui, Irina şi Monica. O familie fericită
 

Irina, sprijinită şi de Mr. Pink, iubitul Monicăi

Irinel şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, la Izvorani, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. Un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Irina, însă în 2011 familia s-a destrămat cu un divorţ răsunător. Iri şi Moni s-au luptat pentru custodia Irinei, iar afaceristul a avut câştig de cauză. Din 2012, Moni şi-a refăcut viaţa în SUA, cu un potent afacerist chinez, pe nume Poe Qui Ying Wangsuo (Mr. Pink), care i-a oferit o viaţă de prinţesă. “Irina îl numeşte pe Pink «daddy», deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate”, povestea Moni într-un interviu pentru revista “OK!”.

 

Loading...

Citește și

  • Ca într-un parc de distracţii. Aşa se simte Irina Columbeanu în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor, care nu mai conteneşte să o răsfeţe. Copila a călătorit singură şi va reveni la Bucureşti abia pe 1 septembrie. În tot acest timp, Irinel are companie aleasă: iubita lui sexy, Oana Cojocaru, în vârstă de 21 de ani.

  • Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1