Irina Rimes, în cea mai dezinhibată ipostază: maiou fără sutien, privire senzuală

irina-rimes1-crop.jpg

Irina Rimes
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

De când are un nou iubit, pe francezul David Goldcher, Irina Rimes (29 de ani) a devenit mult mai dezinhibată în aparițiile sale pe Internet. Vedeta a început să le concureze pe Inna, Alexandra Stan și Antonia la aprițiile sexy.

Solista de peste Prut a încins Internetul pozând într-un maiou sexy, fără sutien, prin care se conturau sânii mici, dar obraznici. Fanii au sărit imediat cu comentariile, unele de aprobare, altele acide, care îi sugerau cântăreței că ar avea totuși nevoie de niște implanturi. Machiajul și privirea senzuală au completat apariția sexy a vedetei.

irina-rimes.jpg

irina Rimes, apariție sexy pe Internet
foto: Instagram

Irina Rimes (29 de ani) s-a hotărât să mai dea o șansă iubirii după ce s-a despărțit, anul trecut, de toboșarul Alexandru Badea. Cântăreața de peste Prut a lăsat totul în urmă pentru noul ei iubit, cu care s-a mutat în Franța.Tânărul, pe nume David Goldcher, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este îndrăgostit-lulea de faimoasa moldoveancă. Artista și noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franța. Cei doi au fost recent și în vacanță în România, unde solista l-a prezentat pe noul iubit familiei.

Citește și: Irina Rimes și-a adus iubitul francez în România: “Poate că el e iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el"

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1