Irina Rimes a avut o poveste de dragoste intensă: «Eu și Andi ne-am căsătorit când aveam 22 de ani»

rimes.jpg

Irina Rimes
Foto Instagram

Irina Rimes și-a deschis sufletul în fața Andreei Esca și a povestit despre căsnicia cu Andi Bănică, cel despre care s-a zis că ar fi înșelat-o în repetate rânduri. Irina își găsește inspirația în iubire, iar povestea de dragoste cu Andi a fost transpusă în multe versuri interpretate de ea.

Irina Rimes scrie din iubire, dar și din despărțite, artista își găsește inspirașia în cele mai profunde povești de iubire și își asumă acest lucru în totalitate. Irina a explicat că își dorește mult să aibă o relație cu un bărbat impunător, iar pentru ea, partea financiară nu prea contează. 

„Sunt cuminte, devotată, pragmatică, foarte realistă, harnică, leneșă și iubitoare. Nu știu dacă sunt talentată. Eu am avut un parcurs foarte liniștit, nu mi s-a întâmplat nimic rău. După facultate am ajuns într-un concurs de muzică care mi-a deschis multe uși. Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. MI-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca la Europa FM.

irina_10.jpg

Irina Rimes și fostul soț, Andi Bănică
Foto Instagram

Andi Bănică, bărbatul de care Irina s-a îndrăgostit irevocabil și cu care s- căsătorit la o vârstă fragedă i-a transmis că o iubește cu tot sufletul și îi este recunoscător pentru totdeauna pentru momentele frumoase. Chiar dacă cei doi sunt divorțați, acest lucru nu-i împiedică să lucreze la aceeași casă de discuri. 

„Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”, a spus Andi Bănică, fostul soț al Irinei Rimes printr-o înregistrare difuzată de Andreea Esca. 

Loading...
 
 

Citește și