Irina Nicolae și Marius Vizer, petrecere de pomină pentru fiica de un an. Ce artiști au cântat

7-act-1-3col-irina-nicolae-2.jpg

Irina a strălucit la petrecere într-o rochie transparentă, cu paiete aplicate

A împlinit doar 1 an, dar a avut parte de o super-petrecere cu invitaţi unul şi unul. Al Bano, Marcel Pavel sau Nico au fost doar câţiva dintre artiştii care au încins atmosfera la cheful pentru ruperea turtei fetiţei Irinei Nicolae şi a lui Marius Vizer, de la Budapesta.

Marcel Pavel (59 ani) este invitat să cânte la mai toate petrecerile cu ştaif de la noi, dar şi de peste hotare. De această dată, Marius Vizer (60 ani) şi fosta solistă de la trupa ASIA, Irina Nicolae (41 ani), l-au invitat să cânte la un eveniment de familie, mai precis la petrecerea pentru ruperea turtei fetiţei lor, Scarlett Maria. Marcel a mai cântat şi la botezul micuţei Scarlett, dar şi la nunta părinţilor ei, care şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu tot la Budapesta pe data de 4 octombrie 2015. 

7-act-4-bula-irina-si-vizer.jpg

Irina Nicolae şi Marius Vizer i-au rupt turta fetiţei, sâmbătă, la Budapesta.

Pe 2 februarie 2018, Irina Nicolae a devenit mamă pentru prima dată. La petrecerea de la Budapesta, organizată într-un local de lux, invitatul special a fost îndrăgitul Al Bano, un apropiat al familiei, care a susţinut un minirecital alături de Irina Nicolae. Printre melodiile interpretate alături de aceasta s-a numărat şi celebra ”Felicita”. 

7-act-2-15col-marcel-si-al-bano.jpg

Al Bano și Marcel Pavel au cântat la petrecere

7-act-3-15col.jpg

Nico a venit cu fiica ei, Alexandra

Printre invitaţi s-a mai numărat şi Nico, alături de fiica ei, Alexandra. Localul a fost împodobit cu baloane în nuanţe de alb şi roz, special pentru petrecerea micuţei Scarlett Maria. În aceleaşi nuanţe a arătat şi decorul de pe masă, inclusiv florile, dar şi panoul imens pe care scria numele micuţei şi un copil desenat. Petrecerea de la Budapesta a început la prânz şi a ţinut până aproape de miezul nopţii cu delicioase preparate, muzică bună şi o atmosferă de senzaţie. 

Loading...

Citește și

  • irina nicolae

    Irina Nicolae (40 de ani) trăiește de două luni și jumătate bucuria de a fi mamă. Artista a născut la începutul lunii februarie, după o sarcină extrem de discretă, de care n-a știut decât foarte puțină lume. Irina a vorbit despre fetița ei și despre viața ei în Budapesta într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine.

  • “Eu am fiţe, tu ai tupeu / N-o să ne fie foarte greu / Să vedem, să vedem, să vedem, ce-o să iasă”. Aşa fredona Irina Nicolae în trupa A.S.I.A., în anul 2000, iar ceea ce a ieşit vedem cu toţii. Fosta solistă are o viaţă de prinţesă de când s-a cuplat cu influentul Marius Vizer.