Irina Nicolae a născut. Ce nume au ales ea şi Marius Vizer pentru fetiţa lor

irina_vizer.jpg

Irina Nicolae și Marius Vizer

Irina Nicolae (40 de ani), fostă membră în trupa ASIA, a născut vineri, 2 februarie, o fetiță. Nașterea a decurs fără niciun fel de problemă, iar Irina se simte foarte bine.

Confrom Adevărul.ro, Irina a născut vineri la Viena o fetiţă perfect sănătoasă. Ea şi soțul ei, Marius Vizer (59 de ani) au ales deja numele pentru micuţă: Scarlett-Maria.

Fosta membră a trupei ASIA şi preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo s-au căsătorit din anul 2015, la Budapesta, însă formează un cuplu de mai mult de 13 ani. 

irina_nicolae.jpg

Irina Nicolae și Marius Vizer
Foto OK Magazine

„Mă simt un om iubit, norocos şi împlinit, din tablou mai lipseşte doar un copil, pe care sper să-l avem cât mai curând“, declara Irina în urmă cu trei ani. 

Trupa ASIA a fost în vogă la începutul anilor 2000, și timp de cinci ani, au avut succes, însă Irina a ales să se despartă de fete pentru a-l urma peste hotare pe soțul ei. Irina a măturisit că o hârtie nu schimbă nimic într-o relațiie, și că dacă doi oameni se iubesc cu adevărat, nimic nu-i poate despărți. 

”O hârtie nu poate schimba ceva în relația dintre doi oameni, o relație solidă nu se bazează pe asta, ci pe sentimentele celor doi. Căsătoria nu m-a schimbat nici pe mine, nici pe el. Suntem același cuplu, ne iubim la fel de mult, ne sprijinim reciproc, la fel ca înainte, trăim la fel ca înainte. Hârtia era mai puțin importantă pentru noi, important este ceea ce simțim, ceea ce trăim, ceea ce construim în relația noastră cu fiecare zi și faptul că ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ne-am decis să facem acest pas, după 11 ani de relație, cu doar două săptămâni înainte de marele eveniment”, declara în urrmă cu doi ani, Irina Nicolae, pentru click!

Loading...

Citește și