Irina Mohora și-a botezat băiețelul. Zian Mina a avut cel mai haios tort

irina_mohora_03.jpg

irina mohora
Fiul Irinei Mohora s-a grăbit să se joace cu tortul în formă de cuburi
foto: Lilebuba

Irina Mohora și-a botezat fiul la sfârșitul săptămânii trecute. Vedeta TVR i-a pregătit micuțului Zian o petrecere ca-n povești și un tort pe măsură.

Duminică, la Biserica Magroveni, Irina Mohora și soțul ei, Marius Badea, și-au botezat bebelușul de șase luni. Vedeta a purtat o rochie M. Marquise care i-a pus în evidență silueta, iar micuțul Zian Mina a fost cel puțin la fel de elegant ca mama lui.

Chiar dacă s-a speriat puțin în biserică, atunci când preotul l-a băgat în cristelniță, Zian și-a revenit în scurt timp. ”S-a speriat de vocea preotului, însă imediat după ce a fost îmbăiat, a ascultat cu atenție slujba până la final. A fost tare vesel și haios, asa cum este el mereu. E un copil căruia îi place mult să râdă”, ne-a spus Irina Mohora.

irina_mohora_botez.jpg

irina mohora
Mucuțul Zian, alături de părinții lui, Irina Mohora și Marius Badea
foto: Lilebuba

 

La petrecerea de după creștinare, Zian Mina a fost o gazdă impecabilă. A socializat cu toți invitații, a făcut poze și a stat până la sfârșit, semn că-i place distracția. Tortul pe care l-au savurat invitații a fost unul inedit, gândit de celebra mămică alături de o echipă de profesioniști din domeniul dulciurilor. ”Momentul tortului a fost unul haios. Era mare și colorat, asemenea unor cuburi cu care se joacă el, și evident că a vrut sa se joace. Așa că l-am lasat, doar era petrecerea lui. Ne-am dorit ca petrecerea să fie una super relaxantă și liniștită. Asa a si fost. S-a stat la povesti, am râs mult, am făcut poze și avem amintiri frumoase pentru o viață”, ne-a mai spus Irina.

irina_mohora_02.jpg

irina mohora
Irina Mohora și-a recăpătat silueta de dinainte de a rămâne însărcinată
foto: Lilebuba
Loading...

Citește și

  • Prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" de la TVR s-a făcut fată de casă cu acte-n regulă. Irina Mohora s-a cununat civil în această primăvară, iar sâmbătă la Snagov şi-a invitat pritenii la nuntă. Bruneta a atras toate privirile într-o superbă rochie de mireasă comandată la o casă de modă celebră din Spania.

  • irina mohora 9 luni tvr prezentatoare

    Cea mai sexy graviduţă din showbiz a devenit pentru prima dată mămică, vineri dimineaţă, şi trăieşte clipe magice alături de bebeluşul ei. Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" şi a extragerilor loto de la TVR, a născut prin operaţie cezariană un băieţel pe care îl va boteza Zian Mina.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1