Irina Loghin suferă enorm. A murit Tomiță, câinele cu care se plimba zilnic în parc: "A fost prietenul meu 13 ani"

14-vedete-irixczczna-loghin.jpg

Irina Loghin și Tomiță erau nelipsiți din Parcul Herăstrău
foto: BLITZ

Sărbători triste pentru Irina Loghin (81 de ani), doamna muzicii populare românești. Solista suferă enorm din cauză că i-a murit cel mai bun credincios prieten, ciobănescul german cu care o vedeam zilnic, la plimbare, în Parcul Herăstrău.

Invitată să intre telefonic în emisiunea "Showbiz Report", de la Antena Stars, acolo unde Paul Surugiu (Fuego) se afla în platou, Irina Loghin și-a deschis sufletul în această perioadă încărcată de semnificații religioase, dar pe care o trăim diferit de alți ani. În dialog cu "mama adoptivă" Irina Loghin, Fuego a deschis și un subiect dureros pentru aceasta. "În această perioadă, doamna Irina Loghin l-a pierdut pe Tomiță, căinele ei drag, sufletul ei, cu care mergea în permanență în parc, seară de seară. Am stat o oră la telefon să încerc îi spun că, până la urmă, cu toții vom pleca. Nu știm clipa și ceasul. L-a iubit atât de mult pe acest câine, a fost un ciobănesc german cu pedigree, extraordinar de frumos, care, crede-ți-mă, o înțelegea atunci când vorbea cu el. Era atât de deștept, fără să fie dresat. A devenit ca un copil pentru ea", a povestit Fuego în emisiunea prezentată de Majda Aboulumosha și de Andrei Ștefănescu.

irina-loghin_6.jpg

foto: Mihai Ionescu / Blitz

Cu vocea gâtuită de emoții, Irina Loghin a completat: "A fost prietenul meu de 13 ani. Imaginați-vă, zi de zi, în parc cu el. Nu credeam că o să-mi rămână așa un gol în suflet. Lumea ne crede anormali, nebuni, dar suferi enorm de mult". Acum, solista de muzică populară are acasă două pisici, pe care i le-a adus fiica ei, Irinuca, pentru a-i mai alina singurătatea.

irina-loghin_5.jpg

Irina Loghin, la plimbarea de seară, cu dragul ei Tomiță
foto: Mihai Ionescu / Blitz

Citește și:

Ce bine arată Irina Loghin în haine sport! La 80 de ani, solista poartă blugi, teniși și geacă gri metalizat

Irina Loghin: «De 50 de ani fac turul Parcului Herăstrău»

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1