Irina Loghin, primele declarații la tv după ce s-a vindecat de coronavirus: «M-am speriat, am o vârstă»

19bd84a4-b3fa-4e36-8f42-00912347f118.jpg

Irina Loghin, primele declarații despre vindecarea de coronavirus
Foto Captură ecran tv La Măruță

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Irina Loghin a apărut la tv pentru prima oară de când s-a vindecat de coronavirus. Interpreta de muzică populară a dezvăluit detalii din această perioadă grea prin care a trecut atunci când a fost infectată atât ea, cât și fiul și soțul ei. Artista a explicat cum de a ajuns în această ipostază.

Irina Loghin a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre perioada în care a fost diagnosticată cu Sars-Covid-19, atât ea, cât și soțul, fiul și sora acestuia. Interpreta a povestit cum s-a infectat, dar și care au fost condițiile din spitalul în care a fost internată. 

“A venit o prietenă din Basarabia și a doua zi după ce a venit la mine s-a întîlnit cu cineva în oraș și a venit înghețat. Și nu se simțea bine după și am mers să facem testul. Amândouă am ieșit pozitiv. Când am făcut testul așa am aflat că am coronavirus. Nu am avut niciun simptom. Au venit soțul și fiul meu de la munte și au ieșit și ei pozitiv. Și nici prietena mea nu și-a pierdut mirosul. Ea a trebuie să mai rămână internată că se simțea rău”, a susținut Irina Loghin.

Irina Loghin a fost asimptomatică

Vedeta care s-a făcut remarcată de-a lungul anilor prin prisma talentului muzical și al pieselor populare celebre a mărturisit că a fost asimptomatică atât ea, cât și apropiații ei, și nu a stat decat 4 zile în spital, după care s-a tratat acasă. 

„M-am internat imediat, nu am stat. Mi-au ieșit toate analizele normale. La un moment dat, doctorița a venit și mi-a zis că am analizele normale. Am o vârstă, m-am speriat. Nu este plăcut să stai internat că e spital. Nu ieșeam de pe holul respectiv, vedeam doar geamul deschis, dar atât. Am avut noroc de un personal medical foarte bun. Eu m-am bucurat că nu am avut simptome și m-am simțit foarte bine, nu mi-am pierdut gustul sau mirosul”, a mai spus interpreta, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Irina Loghin, întrebată de oameni dacă a primit bani

Irina Loghin a fost mâhnită atunci când a primit apeluri telefonice de la diverși oameni întrebând-o dacă nu cumva a primit bani pentru a dezlara că a fost diagnosticată cu noul coronavirus, însă ea a infirmat cu vehemență acest zvon. „M-au întrebat câți bani mi-au dat să zic că am coronavirus. Este o greșeală. M-au sunat o grămadă de oameni să mă întrebe”, a declarat artista. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Alimentaţia sănătoasă şi mişcarea pe care o face zilnic se pare că au ajutat-o pe Irina Loghin să învingă rapid coronavirusul. Infectată în urmă cu o lună, artista în vârstă de 81 de ani a scăpat cu o formă uşoară şi s-a pus rapid pe picioare. Recent, a revenit pe scenă şi şi-a reluat plimbările zilnice obişnuite.

  • Irina Loghin are 81 de ani, dar nu ai cum să ghicești această vârstă dacă nu te uiți în buletin. Doamna muzicii populare românești a revenit în prim-plan, după ce la finalul lunii august a anunțat că a fost diagnosticată cu Covid-19. Irina Loghin va cânta duminică, 20 septembrie, la un popular domeniu turistic din munții Buzăului.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0

Click desktop articole 300x250 p5