Irina Loghin, primele declarații: «Am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Nu am niciun simptom»

118482654_952249205294155_9195342323639168065_n.jpg

Irina Loghin, primele declarații despre faptul că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus
Foto Facebook

Irina Loghin a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar acum este internată la spitalul Matei Balș, alături de soțul ei, dar și de fiul și nora acesteia. Artista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a clarificat anumite aspecte cu privire la sănătatea ei.

Veste șocantă pentru iubitorii de muzică populară, după ce Irina Loghin a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19. Artista a fost internată la Matei Balș, alături de soț, fiu și nora acesteia. Iată ce spune vedeta.

Irina Loghin (81 de ani) era deja internată la „Matei Balș”, după ce soțul său, Ion Cernea, şi fiul lor, Ciprian Cernea, împreună cu soția acestuia, au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Confirmarea că este infectată a venit ulterior primului test, care a ieșit negativ.

Ce mesaj a scris Irina Loghin pe rețelele de socializare

„Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile. Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook. După cum spune una din melodiile mele, «Câte flori mi-ați dat voi mie/Nu pot crește pe câmpie», tot așa, nu vă pot mulțumi eu fiecăruia în parte pentru gândurile bune, pentru fiecare încurajare și urare de sănătate, «Dar câte zile oi avea/Vă dau flori cu gura mea!» Vă mulțumesc tuturor pentru că mă prețuiți, pentru că mi-ați dovedit încă o dată că îmi sunteți alături atât la bine, dar mai ales la greu! În încheiere, atât vă pot spune: «Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi... tot ce am mai bun!»”, a scirs celebra artistă pe rețelele de socializare. 

Irina Loghin a ieșit pozitiv la testul Covid-19

Vedeta spune că nu are simptome, însă cel de-al doilea test a ieșit pozitiv, iar acum se află înternată alături de soț, fiu și noră în unitatea spitalicească de la Matei Balș. 

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spitalul care trebuie. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului ", a declarat Irina Loghin, la un post TV, după ce primul test i-a ieșit negativ, sperând ca și cel de-al doilea să aibă același rezultat. Iată încă că nu a fost așa.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1