Irina Loghin a împlinit 80 de ani! În tinereţe, Elena Ceauşescu era geloasă pe ea

8-vedete-1-2-col-tifetz-irina-loghin.jpg

Când renunţă la costumul popular, Irina Loghin preferă accesoriile elegante şi rafinate şi un machiaj impecabil
Foto: Click!

Irina Loghin a împlinit, azi, 19 februarie, venerabila vârstă de 80 de ani. Îndrăgita interpretă de muzică populară a primit o mulțime de mesaje de felicitare atât din partea admiratorilor, cât și de la colegii de breaslă.

Este supranumită “Regina muzicii populare” și a fost considerată, încă din tinerețe, una dintre cele mai frumoase femei ale scenei românești. Nu doar vocea inconfundabilă a făcut-o celebră. Irina Loghin a stârnit admirația cu trăsăturile ei fine, foarte bine conturate. Dar a strânit și gelozii pe măsură!  Astfel, Elena Ceaușescu avea să o interzică pe frumoasa cîntăreață mulți ani la rând înainte de ’89. Chiar dacă a împlinit vârsta de 80 de ani, Irina și-a păstrat frumusețea autentică. Cântăreața pare mult mai tânără, iar acest lucru se datorează, cu siguranță, regimului alimentar pe care îl urmează de ani de zile.

irina-loghin-sot.jpg

irina loghin
Interpreta și soțul ei, alături de copiii lor, la o nuntă unde au fost nași
foto: arhivă personală

De aproape 40 de ani, Irina Loghin a renunțat defintiv la produsele din carne, pe care le-a înlocuit cu preparate din soia. În plus, antrenamentul fizic nu lipsește din programul solistei, care nu ratează nici o ocazie să facă ture de parc, de câte ori timpul îi permite. Celebra cântăreață nu își neglijează nici pielea, având un adevărat ritual de demachiere, pe care îl respectă cu sfințenie în fiecare seară.

irina-loghin.jpg

irina loghin tanara frumoasa adolescenta
Aşa arăta Irina Loghin în tinereţe. Era una dintre cele mai frumoase artiste din România
Sursă foto: arhivă personală

Se demachiază cu ulei de măsline și lapte demachiant pe bază de miere de albine sau lăptișor de matcă. În plus, merge periodic la munte să petreacă timp la aer curat. Irina loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane, Ion Cernea, și au împreună doi copii, Ciprian (43 ani) și Irinuca (41 ani). Băiatul este născut pe 2 ianuarie, iar fata pe 25 februarie. Astăzi Irina login este o artistă împlinită, i-ar mai lipsi un nepoțel sau o nepoțică. Are mari speranțe însă de la fata ei, Irinuca, cea care s-a măritat vara trecută cu un coleg pe nume Bogdan Barbu.

12_3-col-irina-loghin.jpg

Irina Loghin se plimbă prin Herăstrău alături de prietenul ei patruped
Loading...

Citește și