Irina Loghin, chinul prin care a trecut ca să fie mamă! Videoclip rar cu fiul şi fiica!

irina-si-irinuca-loghin-6_b4341dbb36c4f8.jpg

Irina Loghin, fiica Irina Loghin, Ionut Dolanescu, amintiri, interzisa in comunism, Elena Ceausescu, Irinuca
Irinuca este bucățică ruptă din mama sa

Irina Loghin n-a putut avea copii decât după vârsta de 35 de ani şi abia după ce a urmat nişte tratamente. Iată mărturisirile artistei legate de acest subiect, dar şi un videoclip emoţionant, filmat alături de fiul şi fiica sa, în anul 1982.

Irina loghin (79 ani) este o mamă desăvârșită. Își iubește enorm copiii, pe Irinuca (40 ani) și pe Ciprian (42 ani) și, chiar dacă aceștia nu i-au moștenit calitățile vocale, îndrăgita interpretă de muzică populară i-a familiarizat de mici cu lumea artistică. Pe vremea când aceștia aveau 6 și respectiv 4 ani, Irina loghin a filmat alături de Ciprian și Irinuca o melodie intitulată ”Of, ce bine-i că sunt mamă”. Irina Loghin nu s-a putut bucura de copii decât după 35 de ani,când a decis să facă tratamente pentru a rămâne însărcinată.

 

"Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce în uter o soluţie care este înfiorătoare, ustură foarte tare! Medicul a observat că am avut o răceală în copilăria mea, foarte puternică și netratată la timp. În urma acelei analize am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună, am rămas însărcinată", a mărturisit interpreta în volumul lansat în 2012, intitulat "Viața mea este ca un cântec". Irina Loghin a suportat greu sarcinile, dar dorința de a fi mamă a fost mai presus de orice. Interpreta susține că în timpul sarcinii i-a plăcut mirosul lăsat de automobile, de la ţeava de eşapament. "Am avut sarcini toxice, grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Gazele de eșapament îmi făceau bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam”, a continuat artista poveștirile în cartea sa.

 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-loghin-implinit-79-de-ani-ia...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-loghin-de-abia-astept-sa-mi-...

 

 

Loading...

Citește și

  • Click! îți atară cum se menține Irina Loghin la 79 de ani

    Irina Loghin (79 de ani) se lauda cu un tonus de invidiat. Celebra cantareata de muzica populara nu consumă carne de mai bine de 30 de ani, apelează la tratamentele naturale de înfrumusețare și face mișcare aproape în fiecare zi. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Irina Loghin la mișcare, în parc, alături de dulăul ei.

  • Irina Loghin a avut mari emoţii, sâmbăta trecută, când fiica ei, Irinuca, s-a căsătorit cu Bogdan, de care s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani. Mireasa şi mama ei şi-au comandat două rânduri de ţinute, pentru eveniment, câteva dintre ele fiind lucrate de vestita creatoare de modă Doina Levintza. La petrecerea organizată la un local din Herăstrău au dănţuit peste 200 de persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1