Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Asia Express! Pandemia de Covid-19 a schimbat traseul concurenților

irina-fodor-oase-marius-damian.jpg

irina fodor oase si marius damian
Gina Pistol va fi înlocuită cu Irina Fodor, iar Oase, pe numele real Ionuț Dongo, și actorul Marius Damian vor fi coprezentatori
foto: Antena 1

Fanii celui mai dur reality-show de supraviețuire au motive de bucurie, căci în câteva zile încep filmările pentru cel de-al patrulea sezon din "Asia Express". Click! a avut dreptate: Gina Pistol va fi înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan, iar co-prezentatori vor fi ”Oase” – Ionuț Dongo și actorul Marius Damian.

Așteptarea a luat sfârșit! Antena 1 e gata să anunțe oficial detaliile noului sezon. Din cauza pandemei, care face ravagii în India, Nepal, Pakistan și alte țări din Sudul Asiei, organizatorii au schimbat traseul. De data această vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Concurenții din România, primii care vor porni pe Drumul Împăraților

România este prima țară care va porni în aventura "Asia Express" pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine concurenților de anul acesta. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe peste doar câteva zile.

Așa cum Click! a anunțat încă de luna trecută, Gina Pistol va fi înlocuită cu Irina Fodor, iar Oase, pe numele real Ionuț Dongo, și actorul Marius Damian vor fi coprezentatori. Cât despre concurenți, o parte i-ați aflat, Connect R, Alexandra Ungureanu sau băieții de la „Noaptea Târziu”, Cuza și Emi. Alții vor fi dezvăluiți până la plecarea în reality-show.

Citește și:

Irina, Diana & Răzvan Fodor: „Nu ne-am aşteptat să ne fie atât de greu despărţiţi“

Finala Asia Express. Răzvan Fodor, viața în imagini. S-a dus la cununie în bermude și a filmat scene de sex în telenovele

Loading...