Irina de la ASIA s-a măritat în mare secret şi în mare lux!

irina-asia.jpg

Cei doi s-au căsătorit în mare secret, la Budapesta, în anul 2015
Foto: Arhiva Click!

”Ultima burlăciţă” a fostei trupe ASIA, Irina Nicolae, s-a măritat în mare secret şi în mare lux. Cântăreaţa a făcut nunta cu controversatul om de afaceri Marius Vizer la un hotel de fiţe din Budapesta, în prezenţa unor oaspeţi de seamă, precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac sau Ilie Năstase.

albano.jpg

Invitaţii s-au fotografiat cu cântăreţul italian Al Bano

Irina Nicolae (37 de ani), şi-a pus pirostriile la Budapesta. Duminică, fosta membră a trupei ASIA s-a măritat cu Marius Vizer (56 de ani), preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo şi fostul preşedinte al Galei SportAccord. Evenimentul s-a desfăşurat în cea mai mare discreţie, departe de ochii presei şi ai curioşilor.

irina1.jpg

Fosta cântăreaţă, alături de prietena ei, Mihaela Constantinescu

Fata cu codiţe din trupa ASIA formează un cuplu alături de Marius Vizer de 13 ani. De 11 ani locuiesc la Budapesta, unde au mai multe apartamente, dar călătoresc în toate colţurile lumii. Pentru a evita problemele cu legea, soţul Irinei Nicolae a renunţat la cetăţenia română şi a devenit cetăţean austriac.

El şi-a mutat biroul la etajul 7 al unui hotel de lux din Capitala Ungariei. Tot într-un hotel de lux din Budapesta, Hilton, a avut loc şi nunta lor de vis. La eveniment au luat parte nume sonore,ca Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu, care au venit de la Bucureşti pentru o seară specială. Chiar dacă spunea că nu va face un secret din  acest eveniment, bruneta s-a răzgândit. „Căsătoria este ceva sacru, pur, nu o modă, ci un angajament pe care ţi-l asumi. Nu am făcut încă acest pas, dar nu voi face un secret dacă vom decide să ne căsătorim. Noi trăim ca o familie de foarte mulţi ani, împărţim şi bune, şi rele, chiar şi fără acele hârtii!”, a mărturisit, pentru Click!, Irina Nicolae, în urmă cu un an.

nadia-nastase.jpg

Nadia Comăneci şi Ilie Năstase au fost invitaţii de onoare

Astăzi, celor doi le mai lipseşte doar un copil. ”Nu ştiu dacă există reţeta pentru o relaţie perfectă, dar, dacă dragoste nu e, nimic nu e! Pe noi asta ne-a unit şi asta ne ţine împreună. Ne iubim, ne sprijinim reciproc în proiectele pe care le avem, comunicăm, petrecem timp împreună şi ştim când să lăsăm de la noi, atunci când situaţia o cere. Suntem două firi tari, două personalităţi puternice, dar ne completăm frumos.

pelinel.jpg

Valentina Pelinel, alături de alţi prieteni de-ai miresei

Mă simt un om iubit, norocos şi împlinit, din tablou mai lipseşte doar un copil, pe care sper să-l avem cât mai curând”, a mai spus Irina. Bruneta nu a rămas însărcinată până acum, dar speră ca Dumnezeu să o binecuvinteze în curând şi cu un copil. În ce-l priveşte pe Marius Vizer, acesta are un băiat de 31 de ani, din alt mariaj. 

Trupă de succes în 2000

Irina Nicolae a făcut parte din ASIA, una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale ale anilor 2000. Numele trupei provine de la cele patru cântărețe din ”formula” inițială: Anca, Sorana, Irina și Anemona. După 5 ani de succes, Irina a ales să se desprindă de colegele ei, pentru a-l urma peste hotare pe Marius Vizer. În 2006, s-a destrămat și formația, dar fetele și-au continuat cariera muzicală.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1