Irina Columbeanu, prinţesă pe podiumul de modă, la 9 ani

i112-13-vedetet-2-col-irinuca.jpg

În februarie, Irina Columbeanu a defilat şi pentru Cătălin Botezatu
Citeste tot despre: 

Irina Columbeanu (9 ani şi 10 luni) îi calcă pe urme mamei sale, Monica Gabor, încă de pe acum.

Ea are veleităţi de fotomodel şi chiar poate face carieră în domeniul modei. Asta dacă îşi doreşte. Sâmbătă (3 decembrie), puştoaica va fi vedetă în prezentarea creatoarei de modă Andreea Dogaru, care-şi va lansa noua colecţie în cadrul Bucharest Fashion Week.

Evenimentul are loc la Ambasad’Or Otopeni. “Am văzut câteva poze cu ea şi m-a inspirat. Este o păpuşă, de o energie pozitivă nemărginită. Rochia ei o să fie asemenea unei prinţese, în alb-auriu. Nu vreau să dau mai multe detalii, vă las să o admiraţi voi”, ne-a declarat Andreea Dogaru.

i212-13-vedetet-1-col-andreea-dogaru-cap.jpg

Andreea Dogaru îi va dedica o colecţie întreagă

Aceasta spune că este pentru prima oară când a creat haine de copii şi că îşi doreşte să mai lucreze cu fetiţa lui Iri şi a lui Moni. “M-a impresionat enorm. Are manierele şi fineţea unei prinţese. În curând am să îi dedic o colecţie întreagă”, ne-a mai mărturisit Andreea. 

Loading...
 
 

Citește și

  • monica si irina columbeanu

    Vacanța americană a luat sfârșit pentru Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, dar distracția a continuat pentru cei doi pe litoralul românesc. Irinel și Irinuca s-au relaxat la piscină, împreună cu bona tinerică angajată de omul de afaceri pentru a avea grijă de fiica sa.

  • irinel columbeanu monica gabor irinuca

    Monica Gabor (28 de ani) nu și-a mai văzut fiica, pe Irinuca (9 ani), de aproape un an. Pentru că a decis să îngroape orice secure a războiului cu fosta lui soție, milionarul Irinel Columbeanu (59 de ani) a plecat în America împreună cu fetița sa.

  • Irinel Columbeanu se află zilele acestea în America, unde fiica sa petrece două săptămâni de vacanţă cu mama ei, Monica Gabor. Chiar dacă vineri au plecat împreună, tatăl şi fiica petrec timpul separat. Irina, cu mama ei, în vila din Malibu, iar afaceristul cu Nick Rădoi şi multe bombe sexy, la reşedinţa acestuia din Huntington Beach.

  • Fetița lui Irinel Columbeanu (58) și a Monicăi Gabor, care recent a defilat în prezentarea de modă a designerului Cătălin Botezatu, a prins gustul modei și deja realizează schițe pentru rochii de seară.