Irina Columbeanu a împlinit 14 ani! Fiica lui Iri și a lui Moni e o domnișoară superbă

irina-columbeanu-deschidere.jpg

Ce mare a crescut fiica lui Irinel și a Monicăi Columbeanu!
Foto Instagram

Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Fata lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani pe data de 18 ianuarie și a fost sărbătorită de mama sa în SUA, acolo unde locuiesc împreună, alături de Mr. Pink și de fiul acestuia.

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a devenit o minune de copil, care le umple sufletul de fericire părinților ei. După divorț cu scandal pe custodie, Iri și Moni au ajuns la sentimente mai bune și au luat în calcul doar fericirea Irinei. Așa se face că fostul milionar a acceptat ca fiica lui să se mute definitiv în SUA, la Malibu, acolo unde Monica și-a refăcut viața alături de Mr. Pink.

irina-columbeanu-14-1ni.png

Așa arată Irina Columbeanu la 14 ani
foto: Instagram

Monica Gabor a ținut să-i transmită fiicei sale câteva cuvinte extrem de emoționante, la împlinirea frumoasei vârste de 14 ani: "La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit când te-am născut acum 14 ani în urmă și a fost continuă de atunci. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult. Te-ai dovedit a fi o persoană atât de inteligentă, distractivă și grijulie, care are atât de multe de dăruit în viață. Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată și să ți se îndeplinească toate dorințele", a scris Monica Gabor pe Instagram.

Luna ianuarie, plină de aniversări în familia Monicăi

Luna ianuarie a fost plină de aniversări în familia Monicăi. Irinuca a împlinit 14 ani pe 18, Monica Gabor a împlinit pe 8 ianuarie vârsta de 33 de ani, sora ei, Ramona, a împlinit 32 de ani pe 16 ianuarie, iar Mr. Pink face 44 de ani pe data de 28. Irina Columbeanu este primul copil-vedetă a cărui naștere a fost filmată cap-coadă, în 2007. Acum, Irinuca a devenit o adevărată domnișoară și are un real succes în mediul online, după ce și-a lansat și un vlog cu care face furori pe YouTube! Fata Monicăi și a lui Iri are o relație bună cu Mr. Pink, dar îl adoră pe tatăl ei, care a investit enorm în creșterea și educația sa.

Citește și:

Monica Gabor, Crăciun de vis în Malibu, cu Mr. Pink și Irinuca! Poze rare cu toată familia fericită

Irinel Columbeanu a făcut mișto de sărăcia lui la iUmor: «La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an»

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1