Ionuţ Dolănescu şi-a pierdut şi unchiul, şi mătuşa în aceeaşi zi

2-3-bd-1.jpg

Maria Ciobanu, Ion Dolănescu și fiul lor, Ionuț Dolănescu, pe scenă la Sala Palatului, în momente unice

Maria Ciobanu a făcut marţi un anunţ trist: ultimul ei frate în viaţă, Ilie, a murit! Interpreta s-a născut într-o familie cu 10 copii, iar pe primul frate l-a pierdut la naştere. Ca o coincidenţă stranie, tot marţi a murit şi Ileana, una dintre surorile regretatului Ion Dolănescu, fostul ei partener de viaţă, căruia i l-a dăruit pe fiul ei, Ionuţ. Acesta a pierdut, într-o zi, un unchi şi o mătuşă.

Maria Ciobanu (82 ani) şi fiul ei, Ionuţ Dolănescu (47 ani), sunt în doliu! Interpreta de muzică populară a anunţat pe o reţea socială că ultimul ei frate în viaţă, Ilie, s-a stins ieri, 20 noiembrie. ”S-a stins din viaţă Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!”, a scris Maria Ciobanu pe Facebook.

2-3-bd-2.jpg

Maria Ciobanu a luat parte la pomana lui Dolănescu în 2016

Coincidenţă, dar şi una dintre surorile lui Ion Dolănescu, Ileana, a murit în aceeaşi zi cu fratele Mariei Ciobanu. ”Un gând pios pentru Tuşa Leana, din Perşinari, sora mare a Tatălui meu, de care am fost foarte legat sufleteşte şi pentru unchiul Ilie Diaconu din Eforie Sud, fratele mamei Maria, care ne-au părăsit astăzi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a scris şi Ionuţ Dolănescu pe Facebook. 

2-3-bd-3.jpg

Ion Dolănescu s-a stins din viață pe 19 martie 2009

Interpreta s-a născut într-o familie cu 10 copii. Primul frate pe care l-a pierdut Maria Ciobanu a fost în copilărie, când acesta a murit la numai 5 ani. Era fratele ei geamăn. Fratele geamăn al Mariei Ciobanu se numea Gheorghe şi a încetat din viaţă la numai cinci ani, în anul 1942, din cauza dizenteriei.

Ciobanca a avut un frate geamăn

“Mama mea făcea cazanul cu ţuică. Ştia că poartă doi copii. M-a născut mai întâi pe mine... A fost foarte fericită că are şi ea o fată. Mai aveam patru fraţi din prima căsătorie a lui tata şi patru din a doua căsătorie. Eu m-am născut prima, apoi a venit fratele meu. Eu eram foarte fomistă şi mâncam tot laptele. Şi sigur că mama îmi dădea mie mai mult, pentru că mă iubea mai mult, că avea şi ea o fată. Pe la vârsta de 5 ani, fratele meu s-a prăpădit. A venit un microb de dizenterie şi... toţi am zăcut. El n-a vrut să ia nici un fel de medicamente, ce era pe vremea aia, şi... s-a prăpădit. Era foarte isteţ, foarte talentat. Dacă trăia, cred că eram de pomină, doi fraţi gemeni foarte talentaţi. Avea strungăreaţă, la fel ca mine...”, a povestit, la un moment dat, pentru jurnalulnational.ro Maria Ciobanu, care se află în România din luna septembrie. 

2-3-bd-4.jpg

Ion Dolănescu s-a stins din viață pe 19 martie 2009

Ciocârlia muzicii populare şi soţul ei, Mircea Câmpeanu, au venit în ţară din America, după doi ani de absenţă, pentru a mai sta şi pe meleagurile natale. Şi Ion Dolănescu, fostul ei partener de viaţă, a văzut lumina zilei într-o casă cu mulţi copii.

2-3-bd-5.jpg

Maria Ciobanu este în doliu

Mama lui Ion Dolănescu, Gherghina, a rămas văduvă la 23 de ani, cu trei fete de crescut, s-a recăsătorit şi a mai născut încă 5 copii, toţi băieţi. Fraţii s-au ataşat mult unii de alţii, iar sora cea mare, Elvira, a devenit aproape o a doua mamă pentru unii dintre ei. Mai ales pentru cel care avea să devină cântăreţul de muzică populară atât de iubit de oamenii din toată ţara. Regretatul Ion Dolănescu era ataşat de surorile Elvira, Leana şi Anica, dar şi de fraţii săi, Constantin, Nicolae, Pavelică şi Gică. 

Interpreta de muzică populară are trei copii şi şase nepoţi

2-3-bd-6.jpg

Maria Ciobanu și copiii lui Ionuț

După trei relaţii, Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Văduva (58 de ani), Camelia Filip (51 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (47 de ani). Pe Leontina a avut-o cu primul soţ, un tractorist din satul natal Roşiile, judeţul Vâlcea. Camelia e rodul iubirii cu „fluieraşul” Florea Burnea din Ansamblul Ciocârlia. Apoi, din relaţia cu regretatul Ion Dolănescu s-a născut Ionuţ. Leontina e stabilită din 1988 la Paris, e căsătorită a treia oară cu americanul Robert Saltz şi împreună au un fiu, Robert Nicholas (16 ani). Camelia are o fată, Mariana Elisa (23 de ani) şi un băiat, Cristian (21 ani). Ionuţ i-a dăruit trei nepoţi: Ionuţ Vlad (11 ani), Ioana Maria (8 ani) şi Iancu Marian Nicolae (5 ani). După ce prietena ei, Ileana Sărăroiu, a murit, Maria Ciobanu s-a recăsătorit cu văduvul ei, Mircea Câmpeanu (80 ani), cel care îi e alături şi astăzi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1